Universal Contour Wrap - cel mai cunoscut tratament de pierdere in centimetri din Europa

22 noiembrie 2007

Universal Contour Wrap - cel mai cunoscut tratament de pierdere in centimetri din Europa

     Gill Hardy – General Manager in cadrul companiei Totally UK, companie producatoare a tratamentului Universal Contour Wrap, impreuna cu S.C. NATURA VISION S.R.L., distribuitorul unic al produsului in Romania, vor sustine in data de 5 decembrie 2007, o prezentare care va avea ca subiect aplicatiile si beneficiile tratamentului UNIVERSAL CONTOUR WRAP, la Sala Duiliu Marcu, din incinta Athenee Palace Hilton, Bucuresti. Participarea este gratuita, pe baza de invitatie si confirmare a prezentei la eveniment.

     Agentia de publicitate ESTETIK MEDIA in colaborare cu S.C. NATURA VISION S.R.L. – unic importator al Universal Contour Wrap (UCW), organizeaza in data de 5 decembrie 2007 o prezentare care va avea ca subiect aplicatiile si beneficiile tratamentului UCW, pentru managerii saloanelor de intretinere corporala, centrelor de fitness, centrelor Spa, etc, cu tema: “Universal Contour Wrap – cel mai cunoscut tratament de pierdere in centimetri din Europa”. Evenimentul va avea loc la Sala Duiliu Marcu din incinta Athenee Palace Hilton, Bucuresti, in data de 5 decembrie 2007, intre orele 12.30-17.00. Presa este invitata la eveniment intre orele 10.30-12.30.

     Prezentarea va fi sustinuta de dna. Gill Hardy – General Manager in cadrul companiei Totally UK, producatorul Universal Contour Wrap, cel mai bine vandut tratament de pierdere in centimentri. Gill Hardy lucreaza cu acest produs inovator de 17 ani, din momentul lansarii acestuia pe piata din U.K. Inainte de a fi cooptata in echipa Totally UK a ocupat postul de National Account Manager in cadrul companiei Avis UK. Incepand cu anul 2007, cand UCW a devenit cunoscut in intreaga lume, ocupa pozitia de Overseas Account Manager si se implica direct de dezvoltarea companiei la nivel global.

     Evenimentul se adreseaza in egala masura profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor – deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii in domeniul tratamentelor pentru intretinerea corporala, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial.

     Evenimentul inglobeaza urmatoarele teme: prezentare extensiva a produsului Universal Contour Wrap, demonstratii, prezentarea metodelor de aplicare a tratamentului, sublinirea beneficiilor utilizarii tratamentului Universal Contour Wrap, etc.

     Universal Contour Wrap este un proces de impachetare complet ce ofera o pierdere in centimetri de durata. Produsul si-a capatat renumele in lume datorita eficientei sale garantate: asigura pierderi in centimetri semnificative si durabile, nevoile clientilor sunt satisfacute, beneficiaza de promovare in presa si de sustinere din partea distribuitorului. Modul in care functioneaza tratamentul este simplu: solutia SeaClay® are un puternic efect de extragere a toxinelor si detoxifica organismul prin osmoza. Solutia Sea Clay® este hipoalergenica si lasa pielea delicata, supla si reintinerita. Tehnica speciala de bandajare compreseaza si compacteaza tesutul adipos, ceea ce conduce la o pierdere in centimetri.

     S.C. Natura Vision S.R.L. s-a infiintat la inceputul anului 2007 si beneficiaza de sprijinul a doi asociati profesionisti in domeniu, dna. Andreea Dinca si dna. Mihaela Dinu. Pe langa principala activitate pe care o desfasoara, distributia de produse, S.C. Natura Vision S.R.L. s-a facut cunoscuta pe piata si datorita unei directii care ocupa un loc important in firma, Natura Spa&Wellness. Este vorba despre un centru Spa care isi desfasoara activitatea la standarde internationale, deschis de curand pentru clientii care apreciaza beneficiile unui tratament Spa, dar si pentru cei care doresc sa traiasca experiente inedite.

     PROGRAM EVENIMENT:
 

     PRESA
     10.30-11.00: inregistrare + welcome coffee
     11.00-12.00: prezentare de produs, poze, intrebari
     12.00-12.30: coffee break, ultimele intrebari si detalii

     INVITATI
     12.30-13.00: inregistrare + welcome coffee
     13.00-16.00: prezentare extensiva de produs, demonstratii, intrebari si raspunsuri, tips&hints
     16.00-17.00: bufet cald, abordari personale, inregistrari pentru comenzi

     Pentru detalii despre eveniment si pentru inscriere sunati la:

     S.C. Natura Vision S.R.L.,
     Tel: 0728 964 000,
     Fax: 0311 025 617,
     E-mail: office@naturavision.ro,
     Web: www.universalcontourwrap.ro
     Persoana de contact: Andreea Dinca, Mihaela Dinu.

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: Universal Contour Wrap, centimetri

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!