Cele mai eficiente metode de a trata celulita

21 februarie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Cele mai eficiente  metode de a trata celulita

Stim deja ca celulita este tare nesuferita si ca nu se da dusa cu una cu doua! De cele mai multe ori nici o dieta echilibrata, nici un efortul fizic sustinut si nici cremele care promit ca ne scapa de aceasta nu ne sunt de prea mare ajutor. Cert este ca celulita este ereditara, si destul de greu de combatut.
Vestea buna este ca, in urma unor cercetari, o echipa de dermatologi a descoperit doua tehnologii care elimina celulita, fara durere si fara un efort considerabil:

Tratament cu raze inflarosu
Exista pacienti care in urma tratamentului au avut rezultate vizibile inca de la prima sedinta, insa si pacienti care au avut nevoie de mai multe sedinte, dar asta depinde si de cat de vizibila este celulita. Cercetatorii sunt incantati de acest tratament fiindca acum pot trata pacientii in mod egal, fara sa mai tina cont de varsta, pot trata suprafete mai mari de piele intr-un timp mai scurt si cu rezultate mult mai bune!

Tratamentul cu Radiofrecventa unipolara
Este un tratament ce presupune o restructurare celulara, in timpul caruia celulita este pur si simplu topita! Acest tratament a fost testat pe un esantion format din 30 de femei, care au urmat un program de 6 sedinte o data la doua saptamani. Dupa tratament, 27 din paciente au afirmat ca celulita s-a redus considerabil iar scaderea in circumferinta coapselor a fost de 2.45 cm (medie).

Cu toate acestea, de multe ori tratamentele cele mai la indemana sunt mai practice! Si indiferent de tehnologiile pe care te decizi sa le folosesti, o crema este intotdeauna necesara fiindca imbunatateste elasticitatea pielii, si astfel chiar daca nu previne 100% celulita cel putin scapi de grija vergeturilor pe viitor. Daca nu stiti ce sa alegeti, eu va recomand tratamentul anticelulitic Solutions Cellu-Sculpt 3X, de la Avon (29.99 lei). Tratamentul Solutions Cellu-Sculpt 3X are un dispozitiv pentru masaj - aplicator inovator prevazut cu bile care se rotesc la  360º (actioneaza direct asupra zonelor problema stimuland microcirculatia), este bogat in anti-oxidanti naturali obtinuti din extract de masline (acestia lupta impotriva radicalilor liberi, factori care contribuie la aparitia celulitei) si are la baza Tehnologia Lipo-Smooth (tehnologia are efect de netezire a pielii si de combatere a celulitei). 8 din 10 femei confirma ca aspectul celulitei este diminuat dupa aproximativ o saptamana. Rezultatul este bazat pe un studiu despre perceptia consumatorului de 4 saptamani, la care au participat 147 de persoane.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: celulita, raze inflarosu, Radiofrecventa unipolara,

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!