Slabeste inteligent!

21 august 2005 | Autor: Ramona Miron

Slabeste inteligent!

     Marea majoritate a regimurilor sau a programelor asa zise „de slabire”, intalnite la tot pasul si promovate de mass-media, omit cel mai adesea anomalii care pot aparea in repartitia depozitelor adipoase, chiar daca avem o greutate „normala”.

     In realitate, aceste regimuri nu au alt scop decat pierderea in greutate, fara a lua in considerare particularitatile siluetei. Astfel, unele dintre noi vor slabi in zona sanilor, si nu a feselor; sau a pulpelor, fetei, coapselor si nu a burtii...

     Dragele mele, a slabi (a pierde in greutate) nu este acelasi lucru cu a obtine o forma fizica armonioasa (a ne modela in mod vizibil silueta).
     Trebuie sa admitem ca, pentru o problema locala, este nevoie de o solutie locala, daca nu cumva de mai multe. Trebuie sa apelam la mai multe remedii care, cumulate, se vor dovedi cu siguranta mult mai eficiente decat utilizate izolat, doar se stie: „unde-s multi puterea creste”!
     Printe aceste masuri, electrostimularea, impachetarile termoactive si masajul anticelulitic ocupa un loc special, pentru ca sunt inegalabile in transformarea si modelarea corpului nostru, permitandu-ne sa actionam localizat.

     Nu vom scapa de celulita si nici nu vom obtine un tonus de invidiat. doar pentru ca tinem o cura de slabire. O piele neteda si elastica, stralucitoare de tinerete precum si fermitatea tesuturilor sunt de neinlocuit in obtinerea unui trup tanar si atragator. De multe ori o femeie cu ceva kilograme in plus dar cu un trup bine modelat, ferm si lipsit de celulita este mult mai atragatoare decat o alta femeie care, teoretic, are un numar de kilograme perfect corelat cu inaltimea sa, dar este invadata de celulita, piele imbatranita si neoxigenata, incarcata de toxine si lipsita de fermitate.

     Nu uitati, a slabi intr-o anume parte a corpului doar printr-un regim alimentar, este aproape imposibil. Chiar si cand este vorba de propriul corp, ne confruntam cu anumite prioritati fiziologice asupra carora nu avem nici un control!
     Este pacat, dragele mele, acum, cand avem la indemana atatea minunatii special create pentru a ne infrumuseta corpul, pentru a-l mentine in cea mai buna forma sa nu ne folosim din plin de ele!
     Va urez spor la treaba, un trup cat mai bine modelat si... bineinteles, sa fiti adorate!

sursa: Centrul de slabire si remodelare corporala ADORATA

taguri: slabire, sfaturi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!