Prexomasaj pentru confort maxim

17 mai 2007

Prexomasaj pentru confort maxim

     Body Contur, centru de infrumusetare si remodelare corporala, prezinta o noua procedura care le este de folos tuturor doamnelor si domnisoarelor: aparatul de prexomasaj.

     Acum exista un aparat care ajuta la fluidizarea circulatiei care poate fi folosit in orice conditii fara niciun fel de contraindicatie. Suna fantastic si este o realitate. Aparatul se numeste prexomasaj. Principiul sau de functionare este bazat pe actiunea compresoare graduala, datorita careia se normalizeaza circuitul venos periferic si se elimina edemele veno-limfatice. Pe langa acestea reduce retentia de apa si elimina toxinele din organism.

     Prexomasajul poate fi utilizat de orice persoana, chiar si de femeile insarcinate pentru a elimina senzatia de picioare umflate si grele. O sedinta la Body Contur dureaza 45 minute si costa 50 ron. Se recomanda minim 12 sedinte, 3 pe saptamana, iar mai apoi cate una pe saptamana, pentru intretinere. Abonamentul de 12 sedinte este 550 ron.

     Statul prelungit pe scaun la birou duce deseori la senzatia de picioare grele. Circulatia nu mai functioneaza asa de bine precum ar trebui, insa acum sunt disponibile metode moderne care rezolva aceasta problema.

     Femeile insarcinate pot de asemenea sa sufere de senzatia neplacuta de picioare umflate. Perioada graviditatii este insa una speciala in viata fiecarei femei si este pacat sa suferi si sa nu te bucuri la maxim de copilul care se dezvolta incet-incet. Prexomasajul este o metoda indicata si femeilor insarcinate care pot acum beneficia de un tratament care inlatura senzatia neplacuta si le permite sa se bucurie de fiecare clipa a sarcinii.

sursa: PR Wave

taguri: prexomasaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!