trimite pe YMsalvează

Karma Bubble – spumant solid de baie de la Lush

24 martie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Karma Bubble – spumant solid de baie de la Lush

Karma Bubble Bar face parte din colectia reprezentativa LUSH, in care sunt amestecate esente de paciuli, pin, lavanda si citrice. Scufunda-te in spuma galben-portocalie, conecteaza-te la energiile universale si contempla-ti locul in lume sau fa orice faci tu de obicei in baie! »

Au slabit si au castigat!

07 noiembrie 2010

Au slabit si au castigat!

Editia a patra a concursului Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix s-a incheiat astazi 5 noiembrie. Castigatorii Jiga Gigi la barbati si Goran Roxana la femei au slabit in doar 12 sedinte de antrenament cardio mix si asistati de dieta dr-lui Luana Sahian 7,1 kg si respectiv 6 kg. »

Endermologie - Cellu M6 lupta cu celulita

01 octombrie 2010

Endermologie - Cellu M6 lupta cu celulita

Endermologia este un tratament modern, non-invaziv si foarte eficient de combatere a celulitei. Celulita este rezultatul acumularii grasimilor in adipocite si a retentiei de apa. Pe masura ce adipocitele cresc in dimensiuni, isi schimba forma ducand la aparitia aspectului neplacut de “coaja de portocala” .In acest stadiu, principala problema este faptul ca procesul de acumulare a grasimilor si toxinelor se auto-sustine, ca urmare a reducerii circulatiei sangelui si a incetinirii metabolismului. Acesta este si motivul pentru care celulita nu poate fi tratata numai cu exercitii fizice sau diete drastice. »

Eximia si Chic Salon te provoaca la Slabit!

07 iunie 2010

Eximia si Chic Salon te provoaca la Slabit!

Fiind motivati de rezultatele incredibile obtinute in campaniile precedente, Eximia si Chic Salon, centru estetic cu traditie din Bucuresti, specializat in slabire si remodelare corporala lanseaza o noua provocare. Rezultatele obtinute cu Eximia constituie probe concludente cu privire la calitatile deosebite ale acestui aparat, numit si “Liposuctia virtuala”. Astfel, prima femeie care a beneficiat de un tratament cu Eximia a reusit sa scape foarte usor de 10 kg si 10 cm in jurul taliei in 4 saptamani. »

Obezitatea si afectiunile ei

13 mai 2010 | Autor: Prof .Antr.Fitness specialist Mihai Dragomir

Obezitatea si afectiunile ei

Este stiut deja ca Obezitatea reprezinta o problema majora atat la nivel mondial cat si national .Pe 22 mai, statele Uniunii Europene vor marca pentru prima oară Ziua Europeană Împotriva obezităţii. Cauzele si efectele obezitatii au fost studiate cu foarte mare atentie in ultimii ani devenind o problema primordiala la nivel de societate peste tot in lume. »

Promotii de primavara la Hello Body

01 aprilie 2010

Promotii de primavara la Hello Body

Nou! HELLO BODY A DESCHIS PENTRU TINE SI COSMETICA (tratamente faciale, pensat si epilat cu ceara elastica de unica folosinta). PROMOTII (valabile incepand cu 07.04.2010 pana 07.05.2010): 10 sed electrostimulare; 10 impachetari termosudatie; BONUS 1 sedinta de masaj TOTAL: 260 RON »

Da jos 7 kg in 2 saptamani!

28 februarie 2010

Da jos 7 kg in 2 saptamani!

SILHOUETTE Centre de Slabit si Infrumusetare a lansat oficial campania primavara-vara 2010 de slabit si remodelare corporala “ SLABESTI PRIMELE 2 KG GRATUIT”, noile tratamente cu LPG CELLU M6 ENDERMOLAB si produsele cosmetice LPG. »

Scapa de grasime fara bisturiu!

24 ianuarie 2010

Scapa de grasime fara bisturiu!

Lipoliza prin mezoterapie consta in injectarea direct în tesutul gras subcutanat de substante de emulsionare a grasimilor, precum fosfatidilcolina (PPC), si , mai recent, deoxicolatul ( DOCA ). Fosfatidilcolina (PPC) este o substanta naturala ( lecitina ), obţinuta din boabe de soia si este, de asemenea, produsă în mod natural de organism cu rol în special in metabolismul grasimilor si , de mulţi ani, a fost utilizata medical ca substanţă de protecţie a ficatului şi ca mijloc de prevenire a emboliei de grăsime în sânge. »

Durerile de spate

17 ianuarie 2010 | Autor: Dr. Georgiana-Ozana Tache

Durerile de spate

Discopatia vertebrala lombara se caracterizeaza prin durere de spate localizata in regiunea lombara si afecteaza in medie, intre 70 si 80% dintre adultii activi, intr-un anumit moment al vietii lor. Studiile actuale subliniaza faptul ca discopatia vertebrala se regaseste la persoane din ce in ce mai tinere. »

Monique Center: cele mai bune promotii de pe piata!

08 decembrie 2009

Monique Center: cele mai bune promotii de pe piata!

La orice pachet(e) achizitionat(e), cu o valoare cuprinsa intre 100-319 lei, primiti cadou un abonament de 10 sed. Fast Slim. La orice pachet(e) achizitionat(e) cu o valoare cuprinsa intre 320-699 lei primiti cadou un abonament de 10 sed. Fast Slim + 3 impachetari Green Mask la rece + o sed. Tratament SuperActiv impotriva celulitei La orice pachet(e) achizitionat(e) cu o valoare ce depaseste 700 lei primiti cadou un abonament de 12 sed. Fast Slim + 5 impachetari Green Mask la rece + o sed. Tratament SuperActiv impotriva celulitei + 1 sed. Vacuum »