trimite pe YMsalvează

Spune-mi cum traiesti, ca sa-ti zic daca vei fi suferi de obezitate

28 octombrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Spune-mi cum traiesti, ca sa-ti zic daca vei fi suferi de obezitate

In ultimii 10 ani, la nivel global, populatia care sufera de obezitate s-a dublat. In prezent si cazurile de obezitate in rindul copiilor sunt tot mai numeroase, ceea ce ii face pe medici sa numeasca aceasta boala "epidemia inspaimintatoare". Faptul ca numarul cazurilor de adulti si copii supraponderali a crescut intr-un timp atit de scurt vine sa sustina teoriile conform carora obezitatea nu este provocata de o gena. In realitate obezitatea este consecinta regimului alimentar al fiecaruia. »

Medalie de aur pentru bronzul tau

29 iulie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Medalie de aur pentru bronzul tau

Am da orice pentru cateva zile de plaja. Am face compromis cu sefii, am vorbi cu soacra sa ne hraneasca pisica, am renunta la telenovele si la confortul propriului camin si mai ales am scoate din buzunare milioane bune, totul pentru o camera de hotel cat mai aproape de mare. De ce? Desigur, pentru balaceala, pentru distractie, dar evident, pentru bronzul cu care ne intoarcem! Alarmante sunt insa vestile despre cresterea, la nivel mondial, a cazurilor de cancer de piele. Iar daca e sa dam o raita pe litoralul romanesc am vedea ca si romanii inca ignora pericolul pe care il reprezinta soarele. »

BeautyLand: tehnologia in folosul frumusetii

13 ianuarie 2004 | Autor: Mihaela Preda

BeautyLand: tehnologia in folosul frumusetii

Kilogramele in plus sau aspectul inestetic al pielii odata cu instalarea celulitei dau batai de cap multor femei si chiar barbati. Sedentarismul nu iarta nici chiar pe cei care urmeaza un regim alimentar sanatos, celulita si aripioarele netinand cont de greutatea unei persoane. Asadar, daca stati mult timp pe scaun, la servici, fara a face apoi macar minimum de miscare, in scurt timp vor aparea si urmarile. Pentru cei care doresc sa previna si mai ales pentru cei care au decis sa lupte cu kilogramele si sa se ingrijeasca mai mult de corpul lor, Beautyland ofera o gama larga de servicii: de la diagnosticare si monitorizare, la tratamente prin electrostimulare... »