O silueta perfecta combinand aquagym cu tratamentele corporale

18 noiembrie 2006 | Autor: Gabriela Sime

O silueta perfecta combinand aquagym cu tratamentele corporale

     CE ESTE AQUAGYM?

 

     Inventata in Franta acum aproximativ 50 de ani, aquagym este transpunerea in apa a gimnasticii la sol<!--topnews-->. Altfel spus, aquagym este o metoda foarte buna de a face fitness protejand articulatiile si tendoanele. Cateva kilograme in plus au un efect negativ in special asupra articulatiilor genunchiului<!--supernews-->. In apa corpul este mai usor, ne simtim mai supli si exercitiile sunt usor de executat, fara a pune in pericol articulatiile etc.

 

     Aquagym este un sport complet solicitand toate grupele musculare si se practica in piscina de mica adancime ( nu este nevoie sa stiti sa inotati), cu apa la aprox 30 de grade, ceea ce favorizeaza o relaxare musculara. Aquagym dezvolta musculatura mai mult in lungime decat in volum, lucreaza toate partile corpului (fese, coapse, solduri, abdomene, brate etc.) si actioneaza asupra circulatiei venoase si limfatice, ceea ce permite o mai buna oxigenare a tesutului muscular, factor important in procesul de slabire!!! Efectul de hidromasaj pe care il exercita apa asupra corpului la fiecare exercitiu, va accelera procesul de slabire. Tratamentele corporale (impachetari pentru slabire si celulita) combinate cu aquagym duc la rezultate spectaculoase in slabire, celulita si remodelare corporala. Presiunea apei exercitata asupra corpului este de aproape 800 de ori superioara presiunii pe care o exercita aerul, astfel ca la fiecare miscare, apa are un efect de masaj, avand ca finalitate ameliorarea circulatiei sanguine, limfatice si a celulitei. Trebuie stiut ca 30 de minute de aquagym echivaleaza cu 1 ora si 30 minute de gimnastica la sol si aproximativ 600 de calorii consumate.

     CUI SE ADRESEAZA AQUAGYM?

     Oricui vrea sa faca sport, pentru persoanele cu probleme ale articulatiilor, oricui vrea sa aiba o silueta fara kg in plus si fara celulita. Femeile insarcinate pot sa practice aquagym fara probleme, pana in luna a 8-a de sarcina.

     RECOMANDAREA SPECIALISTULUI 3NO:

     Combinatia tratamentelor corporale cu aquagym este cea mai buna solutie pentru obtinerea unei siluete armonioase, remodelata exact cum ne dorim si un aspect al pielii cu mult imbunatatit. Datorita efectului combinat al celor doua terapii, rebela celulita se va estompa considerabil si circulatia venoasa si limfatica va fi imbunatatita.
     Specialistii de la 3NO vor evalua necesitatile dvs si vor stabili impreuna cu partenerii nostri un program comun de tratamente corporale si aquagym. Va exista o monitorizare si evaluare permanenta a rezultatelor obtinute. Dupa obtinerea rezultatelor dorite, vom stabili impreuna un program de intretinere lunara.
     Pentru ca ne dorim ca accesul la aceste servicii sa nu fie un lux, noi am conceput oferte unice pe piata la preturi de invidiat si bonusuri atractive.

sursa: 3NO

taguri: aquagym, gimnastica acvatica, silueta

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!