advertorial

Intra în forma la Fit&Form; Salon 2006!

20 septembrie 2006 | Autor: Andreea Coman

     Eveniment sustinut de Gatorade, bautura sport numarul 1 în lume!

     Cauti silueta ideala, buna dispozitie, jocurile, exercitiile sau alte activitati care sa te relaxeze, sa te înveseleasca si sa te puna în forma? Vino la Fit&Form Salon 2006! Noi am creat pentru tine un eveniment special care te va invata cum sa ai grija cel mai bine de imaginea si sanatatea corpului tau.

     Cel mai important eveniment ce promoveaza noutatile din fitness, dieta, sport, nutritie organizat de Estetik Media - Fit & Form Salon 2006 - are loc în perioada 20-22 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Aflat la cea de-a doua editie, Fit & Form Salon se adreseaza publicului larg, dornic de a începe un mod de viata mai sanatos, cu o alimentatie echilibrata si un sport care sa întretina un tonus excelent. Totodata, este un moment aniversar pentru revista Fit& Form care aniverseaza un an, fiind lansata chiar în cadrul evenimentului de anul trecut.

     Va asteptam sa beneficiati de consultanta specialistilor în diverse domenii, cum ar fi: arte martiale, qigong, gimnastica aerobica, step, stretching, dans, Pilates, tae bo, reiki, hatha yoga. De asemenea, veti întâlni medici, reprezentanti ai firmelor expozante si nutritionisti.
     Noutatea pe care o aduce evenimentul nostru este interactivitatea. Puteti participa la conferinte pe teme legate de dieta, nutritie, reiki, hatha yoga, la demonstratii sportive, mese rotunde, prezentari de produse si servicii.În partea expozitionala va asteapta producatorii, importatorii si distribuitorii celor mai performante produse de slabit si îngrijire corporala.

     Ineditul acestui eveniment îl constituie concursul de masaj cu lotiunea Gold Shape care se va desfasura în direct si la care puteti participa chiar dumneavoastra. Aceasta lotiune este un produs revolutionar, iar utilizarea ei în timpul sedintelor de masaj duce la pierderea centimetrilor nedoriti din jurul taliei.

     La finalul celor trei zile, vizitatorii vor fi convinsi de importanta unui stil de viata sanatos, începând imediat practicarea unui sport sau trecând la o alimentatie echilibrata.
     Estetik Media este agentia care organizeaza evenimentele Estetika, Bambilonia, Fit & Form Salon, editeaza revistele LES NOUVELLES ESTHETIQUES si FIT & FORM si ofera o gama larga de servicii de agentie de publicitate.

     Pentru relatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la: 317.72.72.
     Persoana de contact Andreea Coman, PR Assistant
     www.fitform.ro

INTRAREA LIBERA!!!

sursa: Estetik Media

taguri: fit&form;, eveniment, silueta, estetica, slabire, masaj

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger