Tort 3 mousse de ciocolata

27 noiembrie 2010

Tort 3 mousse de ciocolata

Ingrediente:
•Blatul la tort 3 mousse de ciocolata
•Mousse de ciocolata alba
•Mousse de ciocolata cu lapte
•Mousse de ciocolata amaruie
•ciocolată rasa pentru ornat
 

Mod de preparare:
  Peste blatul rece se adaugă primul strat de mousse de ciocolată albă.
Se dă la rece aproximativ 1 oră, ca să se întărească suficient pentru următorul strat de mousse. După ce s-a întărit primul strat, se adaugă cel de-al doilea strat de mousse de ciocolată cu lapte. Se bagă din nou la rece timp de o oră. În final se adaugă cel de-al treilea strat de mousse de ciocolată amăruie şi se ţine la rece până se întăreşte şi acest ultim strat. Se desface partea detaşabilă. Se ornează cu ciocolată rasă.

 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: tort mousse, ciocolata, lapte, ciocolata alba

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!