Supă cu tăiţei de casă

10 noiembrie 2010

Supă cu tăiţei de casă

Ingrediente:
•3-4 litri supa de pui
•2 bucăţi morcov
•2 bucăţi ceapă
•1 bucată ţelină (rădăcină)
•Tăiţei de casă
•sare
•pătrunjel (frunze) tocat

Mod de preparare:

Se taie legumele în patru şi se pun la fiert 30 de minute în supa de pui cu sare. Între timp se fierb tăiţeii separat în apă cu sare 15 minute, după care se scurg şi se clătesc cu apă rece. După ce se scot legumele din supă, se pun tăiţeii şi se mai fierbe un sfert de oră. Se potriveşte de sare şi se presară pătrunjel tocat mărunt.
 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: supa, taitei, ceapa, morcov, telina

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!