Mazăre cu roşii

28 March 2011

Mazăre cu roşii

Ingrediente:
•1 kilogram mazăre verde
•4-5 roşii
•ulei
•1 legătură mărar tocat
•1 legătură pătrunjel (frunze) tocat
•oregano
•maghiran
•busuioc
•sare
•piper

 Mod de preparare: Într-o cratiţă se încinge uleiul. Se adaugă mazărea, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate bucăţi mici şi sarea. Mărarul şi pătrunjelul se toacă mărunt. Se adaugă peste mazăre împreună cu celelalte condimente. Se lasă să fiarbă la foc mic până când mazărea este gata. Mâncarea trebuie să fie scăzută.

sursa: Delicatesa.ro

taguri: mazare, rosii, patrunjel, busuioc

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!