Sote de fasole păstăi cu ciuperci

25 ianuarie 2011

Sote de fasole păstăi cu ciuperci

Ingrediente:
•ciuperci conservă
•fasole păstăi
•1 căpăţână usturoi
•mărar
•ulei

Preparare:
Se încinge puţin ulei într-o tigaie şi se adaugă fasolea păstăi (din conservă sau proaspată, dar în acest caz trebuie fiartă în apă cu sare şi scursă de zeamă) şi ciupercile (din conservă sau dacă sunt proaspete trebuie fierte în apă cu sare şi apoi scurse de zeamă).
Se lasă la călit circa 10 minute.
Separat se pregăteşte mujdeiul de usturoi. Se diluează cu 1 pahar de apă şi se adaugă peste legumele călite.
Se poate adăuga şi mărar tocat.Se mai lasă pe foc 2-3 minute.

sursa: Delicatesa.ro

taguri: fasole, ciuperci, marar

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!