Bagheta de praz

19 octombrie 2010

Bagheta de praz

Ingrediente: 3 fire de praz, 6 rosii, 250g bacon, 3 linguri cu cascaval ras, 2 galbenusuri, 2 lingura cu smantana, 3 catei de usturoi, ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Curata prazul si taie-l in bucati de 10 cm, iar rosiile cubulete mici. Pune rosiile intr-o tava si stropeste-le cu ulei si sare. Lasa-le cateva minute la cuptor. Separat, infasoara fiecare bucata de praz in cate o felie de bacon, dupa care pune-le in tava, peste rosiile usor patrunse. Printre ele, aseaza rondele de usturoi. Toarna deasupra smantana batuta bine cu galbenusurile, sarea si lasa la cuptor aproximativ 20 de minute. Inainte cu 5 minute de a opri focul, presara deasupra cascavalul ras.

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: praz, cascaval, rosii, smantana, ulei de masline

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!