Bio Elemente reinventeaza suplimentele de sanatate

25 septembrie 2011

Bio Elemente reinventeaza suplimentele de sanatate

Bio Elemente propune un numar de douasprezece noi suplimente nutritive sub forma de capsule, completand astfel gama de produse dedicate mentinetii sanatatii pe cale naturala.

Se urmareste acoperirea unor nevoi si rezolvarea unui numar mai mare de probleme ale organismului , precum si preintampinarea aparitiei lor ulterioare. Daca o silueta supla poate fi dificil de pastrat, Bio Elemente incorporeaza nu unul, ci trei produse special concepute pentru arderea grasimilor si reducerea depozitelor de tesut adipos . Acestea sunt adjuvanti necesari si importanti in caz de obezitate.

Este vorba despre produsele Silueta Supla, Slim Siluet si Hoodia & Green Tea, acesta din urma fiind un antioxidant cu extract de Hoodia Gordonii si frunze de ceai verde. La starea de bine general al organismului vor mai contribui suplimentele Omega Complex, care elimina stresul si epuizarea nervoasa, reduce uscaciunea si imbatranirea pielii si reduce nivelul colesterolului rau.
Un stimulent realmente necesar pentru sistemul imunitar este Ginseng & Ginkgo, cu un efect energizant de redare a vitalitatii. In plus, suplimentele stimuleaza circulatia sangvina periferica si intarzie procesele degenerative la nivel cerebral, in cazul persoanelor de varsta a treia.

Bio Elemente s-a gandit si la problemele digestive, motiv pentru care Papaya Enzyme Digestive au rolul de a asigura o digestie complexa si usoara, stimuland totodata sistemul imunitar pentru ca organismul sa se poata apara de agentii care produc inflamatii si alergii. Functia vizuala se doreste si ea imbunatatita, un efect amplificat de un supliment pe baza de ulei de peste. Complex de Peste este un adjuvant in cazul afectiunilor cardiovasculare, dar mai are si alte beneficii, pe langa cel mentionat mai sus. Acestea vizeaza intarirea oaselor si dintilor, prevenirea osteoporozei si stimularea producerii colesterolului bun.

In ceea ce priveste suplimentul pentru sanatataea si curatarea colonului, Colon Curat, acesta va aduce prin cele trei capsule zilnic recomandate, o imbunatatire a digestiei prin absorbtia substantelor nutritive, reglarea tranzitului intestinal si stimularea functiei de drenare.
Bio Elemente aduce in atentie si gama de suplimente Natural Force, prin patru produse complexe, concepute in scopuri asemanatoare celor mentionate mai sus.
Astfel, sanatatea pe cale naturala va fi castigata si prin contributia suplimentelor: Cartilaj de Rechin, care grabeste regenerarea tesuturilor si a oaselor dupa traumatisme, Nutry-Zime, produs pentru sustinerea sistemului digestiv, Maca, produs pentru imbunatatirea vietii sexuale, si Gheara Pisicii, supliment ce stimuleaza sistemele imunitar si hormonal.

sursa: Creative Ideas

taguri: suplimente nutritive, ulei de peste, cartilaj de rechin, regenerare tesuturi

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!