Zeta Jones e cea mai frumoasa actrita din lume

03 februarie 2008 | Autor: Anne Marie Marinescu

Zeta Jones e cea mai frumoasa actrita din lume

     Nu doar Michael Douglas considera ca sotia lui e cea mai frumoasa din lume. De curand Catherine Zeta Jones a fost votata cea mai frumoasa actrita din lume. Aceasta a fost alegerea a peste 8000 de femei care au participat la sondajul global realizat de Nephria Cosmetics. Femeile au putut alege dintre starurile in viata sau care au murit, care le-au impresionat cel mai mult prin frumusete, stil si feminitate.

     Frumoasa Zeta Jones, in varsta de 38 de ani, mama a doi copii, a devansat-o pe legendara Brigitte Bardot, care s-a clasat pe locul al doilea, dar si pe superba Audrey Hepburn, clasata pe cel de-al treilea loc. Cu mai tanara Gisele Bundchen, de 27 de ani, nici nu a trebuit sa se "lupte", fiindca celebrul top model s-a ales doar cu locul 7.

     In top au intrat si: Jessica Biel, pe locul 20, Sienna Miller pe 28. Concluzia a fost insa una trista: celebritatile momentului nu au putut concura cu frumusetile clasice ale Hollywood-ului, unele aflate la o varsta inaintata (Elizabeth Taylor, 75 de ani), care au ocupat primele zece pozitii ale topului. Mai mult, castigatoarea celor mai multe sondaje de frumusete - Angelina Jolie - nu figureaza pe nici un loc in acest top. Se pare ca de data asta publicul a ales frumusetea clasica si eleganta, in defavoarea atitudinii de sex simbol.

     "Catherine emana gratie, iar frumusetea ei este naturala, radiaza. Este de departe castigatoarea acestui top si este o onoare pentru noi sa ii putem oferi aceasta distinctie", declara reprezentanta Nephria Cosmetics, Charlotte Newbert.

sursa: beautycenter.ro

taguri: catherine zeta jones, actrita, frumusete, top

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!