Paris vrea sa inceapa o viata noua

13 iulie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Paris vrea sa inceapa o viata noua

     Dupa intilnirea avuta cu Heather Mills, sotia lui Paul McCartney, Paris Hilton a luat hotarirea de a nu mai minca nici un fel de produs din carne si de a nu mai purta blanuri. Cum a fost posibil?

     "Heather mi-a aratat un clip socant, de cruzime asupra animalelor. De atunci nu am mai pus carne in gura si nici nu mai intentionez sa o fac. Am invatat sa maninc paste, peste, cereale si altele de genul asta si ma simt mult mai bine. Am decis sa imi schimb viata.", declara Paris ziarului britanic The Sun.

     Blonda vrea sa isi aschimbe si imaginea de papusa Barbie fitoasa, fiindca, zice ea, nu e deloc asa cum o percep oamenii care o vad la TV. "Cind ai camerele pe tine nu ai cum sa te comporti natural. In plus, eu a trebuit sa creez o imagine falsa despre mine, fiindca altfel emisiunea (The Simple Life) nu ar fi avut succes." Prin urmare, Paris s-a gindit sa se lanseze in muzica - are deja un single, "Stars are blind", sa isi deschida propriul ei lant de hoteluri si un club de noapte la Londra. Nu s-ar spune ca viata ei se schimba radical, dar macar si-a diversificat preocuparile.

sursa: beautycenter.ro

taguri: paris hilton, vedete, star

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!