Sapun lichid Apidermin cu propolis si laptisor de matca

27 ianuarie 2011

Gama Apidermin primeste un nou membru: sapunul lichid cu laptisor de matca si propolis. Povestea Apidermin continua cu un nou membru: sapun lichid cu actiune antiseptica pentru cele mai catifelate maini, disponibil in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj

Istoria Apidermin incepe acum aproape 40 de ani, unul dintre primele produse cosmetice ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. La inceput a fost crema Apidermin care se intorcea la principii vechi de 2000 de ani: folosirea produselor stupului in tratamente cosmetice: de la miere, la laptisor de matca, propolis si ceara de albine, toate s-au intalnit in produsele cosmetice ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Gama a fost extinsa cu Apidermin Lux, crema pentru tenul uscat imbogatita cu unt de cacao. Mai tarziu, samponul Apidermin s-a alaturat gamei, rasfatand scalpul si parul prin ingredientul activ laptisorul de matca.

Astazi, gama Apidermin primeste un nou membru: sapunul lichid Apidermin. Sapunul lichid cu laptisor de matca si propolis curata si ingrijeste pielea, imbinand efectul antiseptic al propolisului cu actiunea anti-imbatranire si catifelare a laptisorului de matca. Glicerina completeaza formula laptisorului de matca hidratand pielea si mentinand derma hranita. Propolisul este un biostimulator ce regenereaza pielea protejand-o impotriva microbilor si bacteriilor nocive din atmosfera. Laptisorul de matca este cunoscut pentru actiunea sa de intinerire, fiind folosit din vechi timpuri pentru beneficiile sale.

Sapunul lichid Apidermin completeaza gama Apidermin, gama ce are principal ingredient activ laptisorul de matca, gama cu o istorie de 40 de ani. Sapunul lichid Apidermin este disponibil in magazinul online al Complexului Apicol la adresa http://magazin.complex-apicol.ro la pretul de 7.2 ron dar si la distribuitorii Complexului Apicol.

taguri: sapun lichid, laptisor de matca

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!