În luna mai “Te distrezi bărbăteşte”

29 aprilie 2011

În luna mai “Te distrezi bărbăteşte”

În luna mai Băneasa Shopping City pregăteşte pentru domni un pachet de evenimente speciale constând în: expoziţii, concursuri şi multă adrenalină.

În weekend-ul dintre 30 aprilie – 1 mai doritorii vor putea participa gratuit la arena jocurilor preferate: mese de foosball, ping-pong, biliard, darts electronic, mini golf, mese de hockey şi jocuri Wii. Aceste facilităţi gratuite vor fi oferite pentru toţi vizitatorii centrului comercial la fiecare sfârşit de săptămână, în perioada 1-22 mai.

În weekend-ul 14–15 mai, Băneasa Shopping City împreună cu Uniunea Cluburilor de Motociclism va organiza marşul „Respect în trafic”, atât pentru motociclete cât şi pentru maşini pe traseul Piaţa Unirii - Piaţa Universităţii - Piaţa Romană - Piaţa Victoriei - Arcul de Triumf - Casa Presei Libere şi se va încheia în parcarea Băneasa Shopping City. Invitat special este cunoscutul stunt rider Christian Pheiffer şi drifetri Hanu şi KMS.

Week-end-ul 21-22 mai este dedicat maşinilor de epocă produse în perioada 1912 – 1981, care vor participa la Raliul Bucureştiului 2011. Duminica, 22 mai, pasionaţii vor putea conduce câteva modele puse la dispoziţie de organizatori, în schimbul unei donaţii pentru strângerea de fonduri necesară Asociaţiei Williams Syndrome România, care se ocupă de sprijinul persoanelor cu sindrom Williams.

Luna bărbatului este organizată pentru al treilea an consecutiv. Această serie de evenimente a fost  recunoscută recent în cadrul ICSC - Solal Marketing Awards 2011, unde a câştigat medalia de argint.

Pentru mai multe detalii:
Roxana Răcănel      Marius Buterchi
Media Specialist Băneasa Developments   Account Manager
Tel: 0747.070.237     Tel: 0744.500.415   
E-mail: roxana.racanel@baneasa.ro;    E-mail: marius.buterchi@2activepr.ro
Web: www.baneasashoppingcity.ro;    Web: www.2activepr.ro
 

taguri: baneasa shopping center, ping-pong, biliard, darts electronic, mini golf

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!