Remodelează-ti silueta în fiecare moment cu Aloe Slim Day & Night

18 martie 2011

Remodelează-ti silueta în fiecare moment cu Aloe Slim Day & Night

Iată că în sfârșit a venit sezonul cald, în care dăm la o parte cizmele și paltoanele și scoatem la înaintare balerinii și pantofii cu toc. Și pentru că trebuie să-i asortăm cu un trup sănătos și zvelt, primăvara aceasta îți propunem să renunți la dietele draconice cu efect de yoyo și să optezi pentru kilograme pierdute cu ajutorul Aloe Slim Day & Night, un pachet complet care îți remodelează silueta 24 din 24 de ore.

 Formula de slăbit Aloe Slim Day & Night este bazată pe ingrediente active naturale și extracte din plante combinate cu beneficul gel de Aloe Vera, elixirul tinereții după cum mai este cunoscut. Unicitatea și inovația produsului este datorată substanțelor active prezente, al căror efect se manifestă pe parcursul a 24 de ore prin stimularea metabolismului și eliberarea energiei pe timpul zilei, atunci când suntem suprasolicitați de activitățile zilnice; iar în timpul nopții prin utilizarea energiei rezultate în urma arderii grăsimilor din țesutul adipos și regenerea celulelor corpului.
“În România unul din patru români este obez, iar fiecare al doilea român este supraponderal, potrivit Institutului Român de Diabet, Nutriție și Boli Infecțioase. Obezitatea este o stare care se auto-întreține, perpetuând și agravând cauzele. Pentru a întrerupe acest cerc vicios, cercetătorii de la Zuccari, renumita companie italiană au creat aceste două remedii naturale care ajută organismul să-și revină la starea sa normală de greutate și funcționare, fără a-l stresa sau a-l supune unor tratamente drastice”, a explicat dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competențe în apifitoterapie, reprezentant Euronet, importator exclusiv pentru produsele Zuccari.

Aloe Slim Day asigură o maximă eficienţă şi o modalitate naturală de slăbire prin inhibarea absorbţiei şi formării depozitelor de grăsimi în organism, stimulează procesele de ardere a grăsimilor, crescând nivelul energetic al organismului, îl echilibrează emoţional şi combate bulimia pe fond de stres. Substanțele active conținute sunt Aloe Vera, Xellex®, Satiereal®, Chitosan, Cassia Nomame, Rhodiola Rosea, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6 .
Aloe Slim Night este un remediu natural care previne efectele negative ale stresului, fiind alcătuit după o formulă unică, ce permite menţinerea valorilor normale ale cortizolului (hormonul de stres), scade apetitul şi consumul de dulciuri. De asemenea stimulează secreţia hormonului somatotrop, un hormon de creştere, care la adult are un rol important în activităţile metabolice, fiind secretat pe timpul nopţii, când stimulează arderea grăsimilor şi producerea de energie necesară pentru creşterea şi reînoirea ţesuturilor. Conţine: Aloe Vera, Citrin-K, Ficusphen, Teanină, Colagen Hidrolizat, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6. 

Este suficientă administrarea zilnică a 25 ml Aloe Slim Day înainte de masa principala (fie că este micul dejun sau prânzul) și alte 25 ml Aloe Slim Night înainte de culcare. Cele două flacoane Aloe Slim Day & Night asigură necesarul pentru 20 de zile, iar pentru ca metabolismul să se obișnuiască cu noul ritm sunt recomandate cel puțin 2 luni de administrare. Prețul recomandat pentru cele două flacoane este de 199 lei și se pot găsi în rețeaua Plafar și farmaciile Dona.

Despre EURO NET
EURO NET este parte a unei companii mulținationale care distribuie produse naturiste și suplimente nutritive destinate sanătații și bunăstării organismului, obținute cu tehnologii avansate și la standarde europene de calitate. EURO NET este unic distribuitor al produselor Zuccari, companie italiană cunoscută pentru produsele premium în domeniul sănătății și cosmeticii. Pentru mai multe detalii despre Aloe Slim Day & Night vizitați www.aloeslim.ro.

 

taguri: aloe slim, aloe vera, slabire, silueta, remedii naturale

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!