Beauty One lanseaza aparatura de slabit de ultima generatie 'Eximia - Tehnologia italiana ce mananca centimetrii'

17 iunie 2008 | Autor: Departamentul general

Beauty One lanseaza aparatura de slabit de ultima generatie 'Eximia - Tehnologia italiana ce mananca centimetrii'

     Beauty One Distribution a lansat in premiera pentru piata infrumusetarii profesionale din Romania cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice aparatul de slabit profesional “Eximia – Tehnologia italiana ce maninca centimetrii”. Rezultatele tratamentelor de slabire realizate cu Eximia sint imediate si de lunga durata rezultatele obtinute pastrandu-se pentru o perioada lunga de timp.

     Beauty One Distribution a lansat in premiera pentru piata infrumusetarii profesionale din Romania cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice aparatul de slabit profesional “Eximia - Tehnologia italiana ce maninca centimetrii”.
     Aparatul de slabire profesionala Eximia ofera rezultate imediate de pierdere rapida in centimetrii prin realizarea unei sinergii a trei metode cu rezultate extraordinare in tratarea inestetismelor corporale: ultrasunete cavitationale, electroporatie si endolift.
     Eximia are la baza peste 7 de cercetare efectuata de catre producatorul Janus impreuna cu Universitatea din Siena pentru a descoperi cele mai eficiente procedee de lupta impotriva celulitei si a grasimii localizate.
     Patentul exclusiv al Eximia il constituie sinergia dintre Electroporatie si Ultrasunetele Cavitationale care prin utilizarea lor simultana stimuleaza arderea naturala a grasimilor din corp si reducerea naturala in centimetrii fara a leza sau a distruge tesutul gras. Acest procedeu denumit "Ultraporatie®" asigura eliminarea sanatoasa si de durata a stratului adipos fiind cea mai eficienta tehnologie de slabire rapida.
     Pentru a definitiva rezultatele obtinute in prima faza a tratamentului, dupa minutele de “Ultraporatie®” urmeaza minute de “Endolift”, sistem bazat pe conceptul de vacuum pasiv/activ. Practic tratamentul Endolift Eximia se realizeaza utlizind un sistem ce se bazeaza pe secventa aspiratie, expiratie, aspiratie si pauza. Practic conceptul de vacuum activ, adica atit aspiratie cit si expiratie genereaza un efect anticelulitic vizibil imediat fara a lasa nici un fel de edeme sau a produce vreo leziune indiferent de presiunea cu care se lucreaza.
     Aparatul de slabit Eximia este un aparat robust, dotat cu un ecran touch screen ce faciliteaza utilizarea simpla a comenzilor precum si un card personalizat pentru fiecare client in parte pe care se salveaza rezultatele testului corporal ce poate prestabili tipul de tratament ce trebuie realizat. Testarea corporala ce se realizeaza in mod initial este modul cheie prin care tratamentele de endolift ofera maxim de rezultat fara a provoca nici un fel de leziune pe zona tratata.
     Beauty One Distribution colaboreaza in prezent cu realizatorii emisiunii “Supravietuitorii” de pe postul de televiziune “Romantica” pentru a prezenta rezultatele exceptionale ce se obtin prin utilizarea Eximia pentru tratarea celulitei si grasimii excesive. Timp de 3 saptamani una dintre participantele la emisiune va fi tratata exclusiv cu Eximia si la final se vor realiza masuratori ale acesteia pentru a se dovedi efectele extraordinare ale aparatului.

     Beauty One este compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in domeniul estetic profesional in anul 2007.
     Beauty One importa si distribuie, pe langa linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie estetica de ultima generatie precum Starvac, Beauty Line si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Persoana de contact: Departamentul general
Telefon: +40-724.244.401; +40-722.656.381

sursa: Beauty One Distribution

taguri: Beauty One, Eximia

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!