Cine vei fi astazi? Noua colectie Oxette Primavara/Vara 07, Bijuterii, ceasuri & accesorii

14 martie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

Cine vei fi astazi? Noua colectie Oxette Primavara/Vara 07, Bijuterii, ceasuri & accesorii
copyright: Oxette

     Vrei sa fii eleganta? Misterioasa? Glamour?

     Noua colectie Oxette Primavara/Vara 07 are o bijuterie pentru fiecare stare, pentru a satisface orice stil. Nu trebuie decat sa alegi stilul pe care il vrei. Deci, cine vei fi astazi?

Starea Capri

Simte-te ca o vedeta in vacanta intr-o statiune a luxusului si a rasfatului. Poarta bratari aurite si lanturi lungi cu pietre de un turcoaz pur, care iti amintesc de nisipul auriu al insulelor Capri, de apele limpezi si viata fascinanta a marii.

BaRock

 Scufunda-te in era romantismului fara a-ti pierde latura rock. Lanturi suflate in aur trandafiriu cu inimi si lanturi in stil regesc completeaza stilul tau romantic.

Exotic

Elibereaza-ti latura salbatica. Exploreaza taramuri neumblate, paduri salbatice si intalneste culturi pierdute. Poarta panglici de piele neagra combinate cu frunze si sulite de aur si argint si fii parte a tribului.

 Glam

 Tu esti diva. Orbitor nu este de ajuns. Speciala si radianta, impresionezi cu ceasuri aurii si inele cu cristale magice. Nu pierde noua colectie de bijuterii Oxette Primavara/Vara 07. Admir-o in magazinele Oxette din Bucuresti (Plaza Romania si Mall Vitan) si Constanta (Tomis Mall).

Persoana de contact: Cristina Dumitru
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-224.08.85
Fax: +40-21-222.73.45

sursa: 2activePR

taguri: Oxette

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!