Primavara-Vara 2010 - Corina Vladescu

09 decembrie 2009 | Autor: Silvia Giurca

Primavara-Vara 2010 - Corina Vladescu

Marti, 15 Decembrie, la ora 19:00 in Gaiaboutiqueclub are loc prezentarea colectiei Primavara-Vara 2010 - Map of Life a designerului Corina Vladescu.
Dupa doua participari succesive la Paris in cadrul showcase-urilor Who's Next si Rendez-Vous in care aceasta colectie s-a bucurat de un real succes printre buyeri si presa internationla, designerul isi face debutul si in Romania.
Plecand de la studierea proprielor angoase - probleme de sanatate, criza financiara, terorism, impactul media exagerat - elemente negative ce determina deviatia comportamentului uman si starea societatii actuale, colectia Map of Life este propunerea Corinei de a ne intoarce privirile la aspectele cu adevarat importante in existenta noastra: nasterea, natura, viata si in final moartea.


Din aceasta inspiratie a rezultat o colectie pret-a-porter legata prin taieturile deconstruite si imprimeurile proprii ce o traverseaza. De asmenea, designerul ne propune si o colectie capsula masculina.
Prezentarea de moda a fost construita in jurul acestei idei, pentru realizarea careia au lucrat specialisti de renume in regie, scenografie, efecte vizuale, fotografie si styling.
Pe tot parcursul show-ului trupa The MOOod va interpreta live o selectie de melodii aleasa special de catre designer.

Persoana de contact: Silvia Giurca

taguri: Corna Vladescu, moda, fashion

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!