Pantene începe studentiada de primavara

14 aprilie 2009

Pantene începe studentiada de primavara

     Primavara asta bate vântul schimbarii în campusurile bucurestene. Cârlionti, bob, filat sau întins cu placa? Toate am vrea ca parul nostru sa tina pasul cu dorinta de schimbare. Sa experimentezi în fiecare zi alta coafura, fara ca parul tau sa se degradeze? Acum totul este posibil, cu noua gama Pantene Pro-V Amino S.

     Odata cu lansarea noii colectii Amino S, Pantene începe studentiada de primavara. Studentele care locuiesc într-unul din campusurile Grozavesti, Kogalniceanu, Regie sau Leu, sunt sfatuite sa stea în camera în aceasta saptamâna pentru ca Pantene este pe urmele lor.

     În zilele de 13, 15 si 16 aprilie noua fete cu par sanatos si puternic vor vizita cele patru campusuri în cautarea celor mai curajoase studente care vor sa experimenteze coafuri îndraznete. Studentele vor primi sfaturi cu privire la protejarea parului în timpul coafatului, precum si autocolante cu vedetele campaniei – 7 fete cu lipici si chef de distractie.

     Cele care vor demonstra ca folosesc în mod regulat balsam si au un astfel de produs în trusa de cosmetice, vor primi cadou noul balsam Pantene Pro-V Amino S. Toate studentele vor avea sansa de a intra în competitie pentru cele trei vouchere a câte 1000 de euro fiecare. Câstigatoarele vor fi stabilite prin tragere la sorti pe 30 aprilie si vor fi invitate la o sesiune de shopping la mall. Pentru ca o femeie nu are nevoie numai de un par frumos, rezistent la schimbari succesive, pentru a fi stralucitoare, ci si de o garderoba si accesorii pe masura.

     Si pentru ca distractia sa fie completa, una dintre fetele cu lipici va fi online pe Facebook. Simona, roscata cu parul drept, va avea cont pe Facebook (poate fi gasita dupa ID-ul Simona_Pantene) si îsi va face o lista cât mai mare de prietene. Ea va oferi sfaturi despre cum putem sa ne pastram parul puternic în fiecare zi, oricât de multe schimbari am face.

sursa: Millenium Communications

taguri: par, coafura, sampon, pantene

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!