Olivegreen Brand aduce mobilier KIELA in Romania!

13 aprilie 2007 | Autor: Mihaela Apostolescu, marketing manager

Olivegreen Brand aduce mobilier KIELA in Romania!

     Olivegreen Brand anunta intrarea pe piata romaneasca a brandului lider mondial in domeniul mobilierului fabricat exclusiv pentru saloanele de frumusete, KIELA.

     Romania va fi cea de-a 41-a tara in care firma olandeza isi exporta produsele. Mobilierul KIELA, unic prin designul sau in linie modern-minimalista, prin caracteristicile sale ergonomice si prin fiabilitate, se adreseaza atat saloanelor de coafura, cat si celor de remodelare corporala printr-o oferta diversificata:

     - scaune de coafura si de frizerie, unitati de spalare, mese pentru masaj

     - birouri de receptie,scaune si banchete de asteptare, unitati de lucru pentru manichiura, pedichiura si make-up si multe altele.

     Mobilierul KIELA este fabricat in conformitate cu normele ergonomice definite de Federatia Nationala a Coaforilor din Olanda, asigurand astfel nu numai optimizarea conditiilor de lucru pentru stilisti, ci si confortul deplin al clientilor.

     KIELA B.V., o companie fondata in anii ’30 ai secolului trecut, de Jan Hendrik Kiela si condusa si azi de membrii familiei sale, produce de peste 70 de ani mobilier si echipamente pentru saloanele de frumusete si de remodelare corporala intr-o fabrica de peste 16.000 mp situata in Driebruggen, un mic oras aflat la 45 de km sud de Amsterdam (Olanda). Din aprilie 2007, KIELA B.V. este reprezentata in Romania de Olivegreen Brand SRL, in calitate de unic importator si distribuitor.

Persoana de contact: Mihaela Apostolescu
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-344-102.473; +40-745.009.833; +40-745.009.839
Fax: +40-344-102.473

sursa: Olivegreen Brand

taguri: kiela, mobilier saloane coafura

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!