WONDER GARAGE SALE – editia a doua

26 aprilie 2011

WONDER GARAGE SALE – editia a doua

Vine vara, bine-mi pare!

Sigur te-ai innoit de Pasti, asa cum cere traditia. Inca niste haine noi, inca niste obiecte noi… Plus ca trebuie sa scoti la iveala garderoba de vara, ca doar mai e putin si se deschide sezonul. Dar ce te faci cu cele vechi care nu mai au loc prin sifoniere, prin dulapuri sau prin casa? Vii sa le valorizezi la Wonder Garage Sale, editia a doua.

Dupa ce in martie expozantii au adus obiecte cu poveste, haine frumoase si prajituri home-made delicioase, la prima editie a acestui Garage Sale de poveste, acum te invitam si pe tine sa participi la cea de-a doua editie care va avea loc pe 7 mai, in locatia deja cunoscuta din Popa Nan 82.

Vino cu haine, carti, discuri, obiecte decorative si orice altceva vrei tu, pregateste-le frumos si ajuta-le sa isi gaseasca un nou proprietar. Ai la dispozitie o zi intreaga, pe 7 mai, de la ora 12 la ora 20, la Wonder Garage Sale, in spatiul de evenimente din Popa Nan 82. Taxa de participare este de 50 de lei si iti punem la dispozitie un scaun si o modalitate de expunere, dar daca vrei sa iesi in evidenta, te asteptam pe tine cu o expunere cat mai creativa.

Taxa de intrare pentru cumparatori este de 5 lei si primesc cadou o revista Tabu.

Si, asa cum v-am obisnuit deja, vrem sa si ajutam cu ocazia acestui garage sale, de aceea pastram parteneriatul deja format cu Asociatia MaiMultVerde si cu vedetele care vor sa se implice in actiuni ecologice. Astfel, banii obtinuti din vanzarea obiectelor donate de vedete vor fi redirectionati catre actiuni viitoare ale Asociatiei MaiMultVerde (www.maimultverde.ro), o organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romainia.

Inscrie-te acum la wonder.fairs@gmail.com si vei primi toate detaliile de care ai nevoie.

Atentie, locurile sunt limitate !

Ne vedem in Popa Nan 82 !
 

taguri: garage sale, garderoba, haine, accesorii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!