Vali Barbulescu, imaginea ceasurilor Glam Rock

22 februarie 2009

Vali Barbulescu, imaginea ceasurilor Glam Rock

     Dj-ul Vibe FM, Vali BARBULESCU a incheiat un contract de imagine cu o firma producatoare de ceasuri de lux din Statele Unite. Astfel, incepand cu luna februarie, dj-ul Vibe FM este imaginea ceasurilor GLAM ROCK, un brand relativ nou, exclusivist si orientat, in speta, catre persoanele din muzica, film sau fashion.

     Nume ca 50Cent sau Fergie poarta deja la mana un astfel de model, iar odata cu semnarea contractului Vali BARBULESCU a primit in premiera modelul GR90101. Acesta este un ceas masiv, cronograf, cu coroana de titan, cadran de cristal-safir si cifre de aur de 18K cu insertii de onix. Fabricat in Elvetia, acest model reprezinta incununarea muncii si daruirii unor designeri si orologeri desavarsiti.

     "Se stie deja ca sunt un mare admirator al ceasurilor de calitate si atunci cand am primit propunerea din partea GLAM ROCK, am fost mai mult decat incantat. Am ales personal acest model atat pentru designul extraordinar cat si pentru faptul ca este un ceas foarte bine lucrat. Ma pricep la ceasuri si, dupa ce am studiat modelul, am realizat ca este o adevarata bijuterie tehnica. Am deja o colectie la care adaug cu placere acest model GLAM ROCK". Vali BARBULESCU poate fi ascultat de luni pana vineri la matinalul "VIBE UP!" @ VIBE FM, dar si in show-ul mixat "ADDCITED", din fiecare marti seara de la 9 pm la VIBE FM.

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: GLAM ROCK, ceasuri, vali barbulescu

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!