Glam in a fairytale! Noua colectie NICHI CRISTINA NICHITA

08 februarie 2007 | Autor: S.C NIKY S.R.L

Glam in a fairytale! Noua colectie NICHI CRISTINA NICHITA

     Pentru sezonul primavara-vara 2007, NICHI CRISTINA NICHITA propune un personaj plin de feminitate, romantism si eleganta. Femeia puternica, cu o personalitate complexa...o DIVA ROMATICA... in cautarea seductiei absolute.

     Imprimeurile picturale inspirate din forme vegetale (frunze stilizate si flori), prezentate intr-o varietate cromatica si dimensionala, nuantele si tonurile pastelate, contrastele coloristice cald-rece, reprezinta nota de originalitate si noutatea absoluta a colectiei.
     Sursa de inspiratie ce marcheaza puternic creatiile vestimentare propuse de NICHI CRISTINA NICHITA pentru primavara 2007 este natura, transpusa atat in imprimeuri supradimensionate cat si in paleta coloristica abordata – nuante de crem, bej, lila, roz.
     De asemenea, combinatiile cromatice alb-negru si imprimeurile cu motive animale (leopard, tigru) contribuie in egala masura la imaginea de ansamblu a divei romantice: puternica, stilata si senzuala. Rigurozitatea liniei business este acum atent completata cu tinutele lejere, fluide, din matase naturala sau lycra, propuse atat pentru zi cat si pentru seara. Design-ul, texturile si paleta cromatica contribuie la realizarea unei imagini noi in care se intrepatrund seductia si puterea, feminitatea si romantismul.
O atentie deosebita este acordata alegerii texturilor: de la brocart si satin pana la matase naturala si in, a combinatiilor cromatice si a solutiilor inedite de design: revere asimetrice, jocuri volumetrice, aplicatii de dantele si benzi pretioase.
     Coborate de pe podiumurile festivalurilor de moda, creatiile unicat si in serie limitata, embleme ale elegantei absolute sunt propuse acum publicului cunoscator in toate magazinele NICHI CRISTINA NICHITA. Atentia este acordata rochiei, atat pentru zi cat si pentru seara.
     Un elogiu adus feminitatii! Din 10 Februarie in toate magazinele din tara!

     Bucuresti : Calea Victoriei nr. 101
     Bucuresti Unirea Shopping Center - etaj 1
     Iasi - Iulius Mall - etaj 1
     Oradea - Lotus Market
     Constanta - Bd. Tomis nr. 209
     Piatra Neamt - Complex Comercial 'er 2', Bd. Republicii nr. 3
     Pitesti - Maya Center
     Timisoara - Iulis Mall - basement
     Suceava - Complex Bucovina - etaj 1
     Baia Mare - Str. Gheorghe Sincai nr. 1
     Ploiesti - Winmarkt Grand Center - parter
     Sibiu - Promenada Mall

Persoana de contact: S.C NIKY S.R.L
Telefon: +40-232-234.388

sursa: NICHI - CRISTINA NICHITA

taguri: NICHI

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!