Bucura-te de stilul tau!

02 august 2009

Bucura-te de stilul tau!
copyright: La Redoute

La Redoute Romania lanseaza a doua editie a celebrului sau catalog de moda, editia in limba romana pentru colectia de Toamna/Iarna 2009-2010.
     Lansarea va avea loc miercuri 5 august, incepand cu ora 18:30, la Casa Oamenilor de Stiinta (P-ta Lahovari, nr. 9).
     La Redoute, primul catalog de moda din lume si cel mai mare catalog de moda din Romania, reuneste in cele peste 700 de pagini ale editiei de Toamna/Iarna 2009-2010 mai mult de 45.000 de articole.
     La Redoute a pregatit pentru inceputul lunii august un show de exceptie in cadrul caruia, pe langa lansarea noului catalog, se va dezvalui si numele vedetei autohtone care va reprezenta imaginea La Redoute in Romania.

Brandul frantuzesc isi propune sa fie promovat incepand cu sezonul Toamna/Iarna 2009-2010 alaturi de o vedeta din domeniul artistic si al televiziunii, vedeta ce se inscrie perfect in profilul clientei La Redoute.
     Viitoarea imagine La Redoute este o femeie inteligenta, activa, tanara, frumoasa, ce se bucura de un renume castigat in timp, este o femeie de succes care a stiut sa isi atinga scopurile in viata prin multa munca. Este profesor coregraf, a fost actrita a Teatrului National si balerina a Operei Romane, este manager artistic, dansatoare dar si prezentatoarea unei emisiuni de televiziune.
     In cadrul conferintei de presa directorul general d-nul Alexandru Diaconu va face o scurta prezentare a activitatii companiei. Evenimentul va continua cu un show de moda in care va fi prezentata o selectie din colectiile La Redoute Colection si La Redoute Essentiels. Inspirate din principalele tendinte internationale pentru sezonul Toamna/Iarna 2009-2010, tinutele reinterpreteaza patru trenduri: Rock vibe, British heritage, The new 80's si Architectural Silhouettes.
     Fiti alaturi de La Redoute si va promitem o seara minunata de care sa va reamintiti cu drag, miercuri 5 august, incepand cu ora 18:30, la Casa Oamenilor de Stiinaa (P-ta Lahovari, nr. 9).
     Daca doriti sa luati parte la acest eveniment si nu ati primit inca invitatie din partea noastra va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa ioana@laredoute.ro sau sa ne contactati telefonic la 0732.777.343.

Telefon: +40-21-321.55.22

sursa: La Redoute