BodyShape Decebal devine Day Spa!

01 noiembrie 2006 | Autor: Mona Romascanu

BodyShape Decebal devine Day Spa!

     Este o zi mare pentru noi, de aceea vrem sa va impartasim si voua bucuria si planurile noastre. Incepand de astazi, centrul BodyShape Decebal - franciza BodyShape - devine Day Spa - centru de slabire si modelare corporala independent.

     Day Spa va va oferi aceeasi calitate si acelasi profesionalism, aceeasi atmosfera intima si vesela ca si pana acum, precum si aceleasi tratamente care au dat rezultatele promise: electrostimulare, impachetari in termosauna cu namol marin si crema anticelulitica, masaj anticelulitic, de relaxare si reflexoterapie. Pe langa acestea insa, introducem o noua linie de produse, prezente pentru prima oara in Romania dupa ce au fost folosite cu succes in marile centre de frumusete din 30 de tari. Rezultatul a ultimelor cercetari in domeniul esteticii corporale, produsele din linia Bruno Vassari ne ajuta sa venim in intampinarea problemelor voastre, permitandu-ne a le folosi individual, ca adjuvant in celelalte tratamente, dar combinate intre ele pentru a constitui tratamente performante unice in Romania.

     Cel mai de succes tratament este terapia prin infasare la rece - "tratamentul cu benzi", cum il numim noi - care a dat rezultate uimitoare: de la 1 pana la 5 cm pierduti in circumferinta taliei si a soldurilor inca de la prima sedinta! Acest tratament a fost efectuat in centrul nostru in fata clientelor, acestea fiind martore la rezultatele sale uimitoare.

     Tot in premiera va oferim si tratamentul de termosudatie cu parafina rece, ce inlocuieste obisnuitele impachetari cu creme de termosudatie, acestea fiind considerate de catre expertii in domeniul esteticii corporale ca fiind depasite.

     Si fiti sigure ca va pregatim si alte surprize!

     Conceptul propus de Day Spa aduce o noutate pe piata de profil, in sensul dorintei de a combina calitatea deosebita a serviciilor - aici ajutandu-ne de aparatura de ultima generatie, precum si de produsele cosmetice si dermato-cosmetice profesionale de foarte buna calitate - inaltul profesionalism al personalului angajat, decorul interior elegant si ambianta intima specifice marilor centre de frumusete, cu accesibilitatea preturilor si familiaritatea relatiilor stabilite intre personal si cliente, specifice saloanelor mici. Dorim sa cream o oaza de relaxare si binefacere pentru clientele noastre, pregatind pentru ele o atmosfera familiara, facandu-le sa se simta in largul lor, ca intr-o vizita la prietene.

Persoana de contact: Mona Romascanu
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-326.31.83; +40-723.754.227

sursa: Day Spa

taguri: Day Spa, BodyShape

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!