Tehnologia Pulsar in toate clinicile Coquette Beauty

11 septembrie 2009

Tehnologia Pulsar in toate clinicile Coquette Beauty

         Coquette Beauty Clinique si-a completat bogata colectie de echipamente ce utilizeaza lumina terapeutica prin achizitia a doua sisteme noi cu IPL avand incorporata tehnologia Pulsar.

         Din multitudinea de echipamente IPL existente in prezent in lume , numarul 1 in epilarea definitiva a fost aleasa tehnologia Pulsar. Acum, datorita Coquette Beauty Clinique, de aceasta tehnologie inovativa pot beneficia si femeile din Romania.

         Achizitia celor doua noi sisteme IPL cu Tehnologia Pulsar a avut loc concomitent cu desfasurarea la Bucuresti, in perioada 2-4 Mai, a primului Congres International de Laser in Medicina si Chirurgie, in cadrul caruia Dr. Hugues Cartier, medic primar dermatolog si membru al Grupului Laser de pe langa Societatea Franceza de Dermatologie, a sustinut prezentarea cu tema IPL Tehnologia Pulsar - in dermatologie. Acest fapt a clarificat multe aspecte putin cunoscute despre modul de realizare a tratamentelor de epilare definitiva si despre caracteristicile unui echipament real performant cu IPL, noutati care au entuziasmat medicii prezenti in sala, dintre care renumitul Prof. Ioan Nedelcu, medic primar dermatolog.

         Caracteristicile pe care trebuie sa le detina un echipament performant pentru epilare definitiva sunt: aplicatoare multiple asa numitele capete de tratament, ce utilizeaza filtre pentru mai multe lungimi de unda: 550 nm, 590 nm, 615 nm, capacitori de mare putere si mari dimensiuni pentru asigurarea unei energii de un nivel inalt obligatorii pentru performanta si racire cu apa, ce asigura echipmantului siguranta obligatorie a tratamentelor.

         Cu ce altceva impresioneaza Tehnologia Pulsar ce se gaseste acum la Coquette Beauty Clinique? Cu cel mai mare aplicator din lume: 22 cm patrati, disponibil pentru filtrul de 590 nm, care permite tratarea unei perechi de picioare in mai putin de 20 minute! Dimensiunea aplicatorului nu este arbitrara, ci se calculeaza cu precizie matematica, pe baza unei formule fizice ce are in vedere parametri precum adancimea de penetrare la o anumita lungime de unda, acolo unde se afla majoritatea foliculilor pilosi.

         Despre epilarea definitiva

         Definitia agreata a epilarii definitive este: Indepartarea parului terminal corporal sau facial pe maximum 90-95% din suprafata de tratat prin distrugerea permanenta a foliculilor pilosi responsabili de cresterea firelor terminale de par, sustinuta mai mult decat un ciclu complet de crestere.

         Fiziologia cresterii firelor de par impune protocolul de tratament, care trebuie sa se suprapuna intotdeauna peste faza de crestere a firului numita si anagena. Deoarece din numarul total de foliculi pilosi prezenti intr-o anumita zona doar o parte se gaseste in aceasta faza de crestere, este esentiala aplicarea tratamentului in mai multe sedinte la intervale de timp corespunzatoare specificului fiecarei zone in parte, pentru surprinderea majoritatii foliculilor in faza anagena.

         Energia aplicata asupra foliculilor trebuie sa fie suficient de inalta pentru a reusi distrugerea definitia a celulelor germinative, dar si suficient de blanda pentru a proteja pielea. De aceea este esentiala cunoasterea la perfectie a tehnologiei si a fiziologiei, precum si folosirea unui echipament si a unei tehnologii performante, pentru a stii cu siguranta intotdeauna ce fel de lungime de unda sa utilizez pentru fiecare pacienta sau clienta, ce nivel de energie sa adaptez pentru a reusi chiar sa distrug definitiv foliculii de par si nu doar sa fac asa numitul hair management, adica sa distrug firul de par fara radacina sa.

         Coquette Beauty Clinique este singura clinica din Romania specializata in epilare definitiva, numarul 1 in epilare definitiva din Romania si lider al acestui domeniu, fiind cea care impune standardul in epilare definitiva si prima care a popularizat acest tratament prin comunicare sustinuta in toate mediile.

sursa: Coquette Beauty Clinique

taguri: pulsar, tehnologie, epilare definitiva

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!