Stoparea procesului de imbatranire - o speranta devenita realitate!

28 septembrie 2006 | Autor: Dr. Codrut Tutu, specialist acupunctura si apifitoterapie

     Doctorul Codrut Tutu, specialist in acupunctura si apifitoterapie, a dezvoltat o metoda de stopare a procesului de imbatranire si de regenerare a organismului uman. Procedura imbina in mod armonios acupunctura cu fitoterapie si dieta conceputa pentru metabolismul fiecarui pacient.

     Practic se reduc pana la eliminare procesele biologice raspunzatoare de imbatranirea organismului: deshidratarea, slaba vascularizare si oxigenare a celulelor. Readucand la valori normale oxigenarea, hidratarea si hranirea tuturor celulelor corpului se elimina cauzele aparitiei imbatranirii si efectele acestora: afectiuni ale sistemului osos si imunitar; scaderea capacitatii de concentrare si memorare; scaderea elasticitatii pielii si a tonusului muscular; ridurile si petele de batranete, etc.

     La prima consultatie se stabileste gradul de imbatranire al celulelor, potentialul acestora de regenerare si starea generala de sanatate. Diagnosticarea se face prin termografie computerizata si prin metode de investigare orientale: interpretarea pulsului, analiza irisului si a limbii, bioscanning etc. Pe baza acestor informatii se alcatuiesc apoi formulele de terapie personalizate pentru fiecare pacient.

     “In program se pot inscrie toti cei care doresc sa se bucure de sansa de a fi tineri cat mai multi ani dar si persoanele care au trecut de o anumita varsta si vor sa isi mentina o stare buna de sanatate. Procedura poate fi aplicata dupa implinirea varstei de 25 de ani, deoarece putem considera ca la aceasta varsta dezvoltarea organismului s-a incheiat.

     Stimularea punctelor de acupunctura se realizeaza conform unor vechi practici tibetane. Produsele fitoterapeutice contin amestecuri de plante combinate dupa retete traditionale, actualizate si adaptate la factorii interni si de mediu ce actioneaza asupra organismului. Produsele cosmetice au o compozitie 100% naturala.

     Fiecare celula se regenereaza prin resurse proprii. Procesul cuprinde intreg organismul. Evolutia acestuia este supravegheata de catre mine personal iar in timpul lui se transmite un flux de informatii catre creier prin intermediul punctelor de acupunctura, produselor fitoterapeutice si al cremelor.

     Refacerea organelor interne si reglarea functiilor indeplinite de ele produce o stare generala de bine, creste vitalitatea iar functiile cognitive se intensifica. Se reface structura peretilor vaselor de sange, imbunatatindu-se astfel schimburile metabolice. Corpul se revigoreaza, musculatura se tonifica iar pielea isi recapata aspectul sanatos, elasticitatea si hidratarea.”, declara doctorul Codrut Tutu.

sursa: Fundatia Pirasan

taguri: Pirasan

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!