Tratamentul endermologic, solutia pentru celulita moderata

26 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Tratamentul endermologic, solutia pentru celulita moderata

     Nu exista un tratament minune, care sa dea rezultate peste noapte, in cazul celulitei. Odata instalata, aceasta poate fi inlaturata, prin exercitii fizice, creme speciale si o dieta adecvata. Daca insa, este ignorata, celulita se va extinde, devenind din ce in ce mai vizibila, mai inestetica si mai greu de vindecat. In acest ultim caz, singura solutie ar fi liposuctia, insa aceasta nu garanteaza ca dupa aceea celulita nu se va instala din nou, mai ales daca esti o pesoana inactiva, sedentara, sau daca in familia ta exista predispozitie pentru asa ceva.

 

     Daca totusi te afli printre persoanele afectate de celulita in faza incipienta sau moderata, poti apela la un mijloc nou si eficace de tratament, foarte des utilizat, in ultimii ani, in clinicile din strainatate: endermologia. Aceasta este o procedura mai putin invaziva decit liposuctia si consta intr-o tehnica moderna de masaj la nivelul tesuturilor. Aparatul, asemanator unui aspirator, este plimbat, cu miscari circulare, pe suprafata afectata de celulita.

     Tratamentul pune singele in miscare, reface celulele bolnave si in acelasi timp le elimina pe cele moarte, fiind echivalentul unui peeling in profunzime, prin “aspirarea” delicata a portiunilor afectate. Metoda este insa una eficace numai in cazul persoanelor cu celulita in faza incipienta, intrucit nu reduce depozitele de grasime. Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 10 sedinte si este recomandabil ca intr=o saptamina sa nu se faca mai mult de 3 proceduri. Dupa cele 10 sedinte pielea va fi vizibilt mai neteda, tonifiata, circulatia va fi imbunatatita iar corpul va fi ajutat in producerea de colagen. Combinat cu exercitii fizice usoare, tratamentul va da rezultate excelente, insa, cum nimic nu e perfect, nimeni nu poate garanta ca, odata intrerupt si reluat modul de viata sedentar, celulita nu va aparea din nou. Cu alte cuvinte, exista remedii, cit timp te ajuti si tu singura!

sursa: beautycenter.ro

taguri: tratament, endermologie, celulita

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!