Safira Oriental Jewels - bijuteria parului tau!

15 februarie 2005

Safira Oriental Jewels - bijuteria parului tau!

     Descopera magia orientului in noile nuante Safira din colectia "Oriental Jewels"!

 

     Imagineaza-ti farmecul irezistibil al frumusetilor orientale. Descopera culori de par radiante, care sunt la fel de stralucitoare ca niste pietre pretioase. Wella Safira a capturat misterele orientului in 4 noi nuante fascinante: rosu seducator ce ne aminteste de granat, maro misterios ca piatra ochi de tigru, violet stralucitor ca ametistul si blond incantator precum topazul auriu.

     Safira îti ofera experienta celor patru nuante inspirate din stralucirea pietrelor pretioase:

     * 3/66 Sparkling Amethyst - Ametist stralucitor
     * 8/73 Mystic Tiger Eye - Ochi de tigru misterios
     * 88/43 Garnet"s Blaze - Granat aprins
     * 10/34 Golden Topaz - Topaz auriu

     Safira ofera un nou univers al culorilor, la fel de fascinant ca si povestea celor "1001 nopti", creat prin imbinarea desavarsita a celor mai noi descoperiri stiintifice din domeniu cu misterele frumusetii orientale. Safira este prima vopsea de par, care pe langa crema coloranta mai contine si un Revitalizator de culoare. Acesta are o formula inovatoare adaptata fiecarei nuante in parte si improspateaza culoarea, oferindu-i stralucire de durata. Este un tratament ideal pana la urmatoarea vopsire (se foloseste la 2 si 4 saptamani de la vopsire). Astfel, culoarea se pastreaza timp indelungat intensa si stralucitoare. De asemenea Safira este prima vopsea care ofera un balsam special imbogatit cu uleiuri pretioase orientale. Balsamul hraneste in profunzime firul de par, de la radacina pana la varfuri, oferindu-i ingrijire intensa si o stralucire desavarsita.

     Crema coloranta de la Safira contine pigmenti superiori de colorare, care patrund adanc in structura firului de par, dar in acelasi timp intr-un mod extrem de delicat, oferind parului culori foarte intense, senzuale, pline de gratie si de mister. Acum disponibila in 21 de nuante, in gamele de culori: blond, blond special, rosu, rosu special, castaniu si negru.

     Pret aproximativ 300.000 lei

sursa: 2ActivePR

taguri: Safira Oriental Jewels, bijuterie, par

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!