Loțiunea regenerantă cu petroleum Gerovital Plant Tratament

15 octombrie 2012

Loțiunea regenerantă cu petroleum Gerovital Plant Tratament

 S-a încheiat sezonul estival, însă căldura excesivă, radiațiile ultraviolete și sarea conținută de apa mării sau clorul din piscină au afectat deja frumusețea și sănătatea părului nostru, acum casant și uscat la vârfuri. Toamna aduce și ea noi factori de stres pentru părul nostru, temperaturi scăzute, umiditate, vânt puternic, la care se adaugă și utilizarea frecventă a foehnului, plăcii sau ondulatorului, de aceea, pentru un păr sanatos și puternic, recomandăm începerea unui program de îngrijire intensivă prin utilizarea loțiunii regenerante cu petroleum Gerovital Plant Tratament. 

 
Principiile active conținute de acest produs stimulează circulaţia sanguină la nivelul scalpului, având astfel un efect pozitiv asupra procesului de creştere naturală a părului. În acelaşi timp, întăreşte firul de păr, îl hrănește şi îl hidratează. 
 
Loțiunea regenerantă cu petroleum se folosește săptămânal, pe părul uscat, înainte de spălare și se aplică pe toată lungimea acestuia de la rădăcină până la vârfuri. Produsul este bifazic, de aceea necesită o bună o bună omogenizare înainte de utilizare. Se agită bine flaconul, apoi loţiunea se aplică cu ajutorul unui disc demachiant pe pielea capului şi pe toată lungimea firului de păr. Se masează bine, iar apoi se lasă să acţioneze timp de 3-4 ore. 
 

taguri: par, lotiune regeneranta, hidratare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!