L'Oréal Professionnel si Igiena continua traditia frumusetii

21 noiembrie 2006 | Autor: Ioana Popescu, account executive

L'Oréal Professionnel si Igiena continua traditia frumusetii

     Bucuresti, Hotel Intercontinental, 20 noiembrie 2006 Evenimentul “Trofeul Igiena 2006”, organizat o data la 2 ani, este prilejul oferit de catre Igiena si L’Oréal Professionnel de a descoperi cei mai talentati stilisti, care stabilesc de la an la an standarde din ce în ce mai înalte în domeniul coafurii. Astfel a luat nastere o traditie a frumusetii pe care stilistii o cultiva si o aduc în fiecare zi în viata clientilor lor.

     De-a lungul intregii zile dedicate concursului au fost organizate probe din domeniul Frizeriei, Manichiurii, Cosmeticii si Coafurii, menite sa premieze cei mai buni profesionisti din fiecare sectiune.

     L’Oreal Professionnel a sustinut si in acest an Trofeul Igiena prin oferirea in finalul evenimentului a unui spectacol inedit de coafura si culoare pus in scena de echipa artistica Raffel Pages, echipa ambasadoare L’Oreal Professionnel. Acestia au realizat in direct pentru participanti demonstratii de tuns si coafat si au prezentat prin lucrarile lor tendintele de culoare si tunsoare Raffael Pages.

     Momentul cel mai asteptat al zilei de concurs a constat in decernarea premiilor dedicate sectiunii Coafura, deoarece L’Oreal Professsionnel le-a rezervat ocupantilor primelor 3 locuri premii foarte motivante. Ei vor beneficia de cursuri de pregatire in cadrul Academiei Raffel Pages din Barcelona si de truse de instrumente profesionale de coafura.

     Organizatorul concursului, Igiena, poate fi caracterizat simplu, prin doar trei cuvinte: traditie, profesionalism si arta. Avand o traditie a frumusetii de 57 de ani, Igiena se poate lauda cu profesionalismul coaforilor ei, a caror pasiune pentru meserie transforma orice coafat intr-un motiv de multumire sufleteasca pentru clientii saloanelor sale. Avand in vedere detinerea unui centru tehnic bine pus la punct si a unei scoli de coafura proprii, precum si o indelungata traditie si un desavarsit profesionalism al stilistilor sai, Igiena a facut posibila aparitia celor mai buni coafori ai Romaniei.

     L’Oreal Professionnel isi demonstreaza inca o data prin acest eveniment dedicarea sa catre asigurarea profesionistilor din saloane a tot ce este mai bun din arta, tehnica si tehnologie. In fiecare zi L’Oreal Professionnel ofera noi oportunitati de dezvoltare pentru stilisti prin intermediul produselor de calitate superioara, strategiilor inovatoare de marketing, metodelor de educare avansate si accesului la o retea mondiala a stilistilor de top.

sursa: Maximize Communications

taguri: L'Oreal, coafura, par

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!