A aparut Gett's Highlights Magazine

14 decembrie 2011

A aparut Gett's Highlights Magazine

Dupa 7 ani petrecuti acasa, copilul merge la scoala...Dupa mai bine de 7 ani de aparitii lunare ale  editiei online GETT’S HIGHLIGHTS, respectiv dupa 93 de aparitii lunare si peste 15.000 abonati de pe 4 continente, a venit timpul ca GETT’S HIGHLIGHTS  sa evolueze natural  catre editia de print, intr-o revista glossy ce se diferentiaza  de alte publicatii prin continut si informatii .

“Ne propunem ca o data pe sezon, GETT’S Highlights Magazine sa cumuleze in diferite sectiuni  informatii relevante despre lucruri  interesante,  atit din punctul de vedere al cititorului – client al saloanelor noastre, cat si din punctul de vedere al profesionistului din domeniu. “a declarat Jacqueline Enciu, director adjunct Gett’s
Cele 72  pagini ale revistei  vor aparea trimestrial, intr-un tiraj de 10 000 de exemplare si  vor include informatii din domeniul coafurii, infrumusetarii, al tratamentelor faciale si corporale, al produselor, tehnicilor noi aparute, al spa-urilor si al sanatatii, al fashion-ului si al armoniei total look.
« GETT’S Highlights Magazine reuneste in paginile sale cele mai noi informatii, trenduri si propuneri despre tunsoare, coafura, culoare, stil, moda, machiaj, produse cosmetice, colectii, accesorii, design, gadget-uri, etc, diferentiindu-se de presa glossy prin perspectiva si experienta profesionala a creatorilor de imagine si a profesionistilor in estetica asupra subiectelor tratate “. A incheiat Jacqueline Enciu.

Revista are doua sectiuni  distincte: pentru femei si barbati si este impartita in 4 categorii (fashion, hair, coverstory si beauty), iar vedeta de pe coperta este un client fidel  saloanelor GETT’S.
Primul numar a aparut deja la inceputul lunii decembrie 2011 si o are pe coperta pe DJ Wanda.
Ce puteti citi in primul numar al revistei :

Fashion
• Avanpremiere -Sursele de inspiratie ale acestei editii au fost fotografia si video.
• Catwalk- Prezentarea colectiilor S/S 2012 la Fashion Week Londra, New York, Paris
• Men catwalk- Tonuri neutre, maro deschis, nuante de gri, chiar si alb pur in tendintele de moda pentru barbati. Stiluri diverse: military, preppy sau corporate.

Coverstory
• Night air- Ipostaze inedite cu DJ Wanda, vedeta copertei. 4 coafuri si 4 tinute diferite, intr-un shooting nocturn, in centrul Bucurestiului

Hair
• GETT’S news- Un an exceptional pentru GETT’S Artistic Team. Echipa a participat la realizarea campaniilor publicitare pentru branduri importante din Romania.
• Ingrijire personalizata- Ritualurile Kerastase si System Professional pentru tratamentul scalpului si al parului.
• Before & After- Transformari realizate de GETT’S Artistc Team
• Colectii GETT’S
• Trends-Tendinte tunsori si coafuri: Sebastian Professional, Fudge, Gala si Men.
• Celebrity look

Beauty
• Epilarea definitiva si pentru barbati- Epilarea definitiva cu ajutorul aparatului de SPL (Squared pulse light).
• Tratati din timp calvitia!
• Detoxifiere si infrumusetare

Revista este disponibila GRATUIT in toata reteaua GETT’S Salons, in Cafeneaua GETT’S ColorBar Mall, in fata locatiilor Gett’s, in zonele de trafic, in toate cladirile de birouri din jurul  saloanelor GETT’S, catre top si middle management - companii de top, in reteaua WordClass Health Academy , catre cei mai cunoscuti designeri, fotografi, make-up artisti, V.I.P., in restaurante, hoteluri partenere, clinici.

Aici puteti vizualiza primul nr ai revistei: http://customer.kinecto.ro/Getts/2011.12/files/ghm.pdf
 

taguri: gett's, Fashion, beauty, revista

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!