Bucle jucause pentru intreaga zi

06 mai 2005

Bucle jucause pentru intreaga zi

     Wella lanseaza o noua gama de produse de styling pentru bucle si par ondulat - Wellaflex Curls&Waves. Aceasta contine spuma de par si fixativ special concepute pentru a oferi vizibil mai multa elasticitate si fixare de durata.

Coafurile cu bucle si onduleuri revin in forta pe podiumuri si in prezentarile de moda in sezonul primavara/vara 2005. Noul trend iti pune in valoare buclele naturale! De acum nu va mai fi nevoie sa-ti intinzi buclele de fiecare data cand vrei sa impresionezi. Wellaflex Curls&Waves iti ofera un look natural si bucle jucause pentru intreaga zi!

Specialistii Wella au studiat cu atentie caracteristicile parului ondulat, cautand in permanenta solutii pentru nevoile speciale ale acestuia. Astfel, ei au creat produsele din gama Wellaflex Curls&Waves – spuma de par si fixativ - cu formula inovatoare Flex Curl. Aceasta contine o combinatie de trei polimeri activi care asigura bucle bine definite, cu fixare flexibila pana la 24 de ore. Buclele isi mentin forma chiar si in conditii de umiditate crescuta.

     Spuma de par “Wellaflex Curl Energy” ofera buclelor tale vitalitate si flexibilitate. Foloseste-o pe parul umed pentru a-i modela forma si a oferi elasticitate buclelor tale. Rezultatul este o coafura flexibila si naturala, care dureaza intreaga zi.

     Pentru a-ti definitiva coafura, foloseste spray-ul fixativ “Wellaflex Curl Modelling”. Acesta acopera parul cu o pelicula fina, uniforma, care permite pastrarea aspectului natural al acestuia fara a crea senzatia de par incarcat. Spre deosebire de alte fixative, Wellaflex Curl Modelling nu se usuca imediat, ci iti lasa timp suficient (2-3 minute) pentru a-ti aranja buclele in forma dorita.

     Pret aproximativ pentru fiecare produs: 115.000 lei (11.5 lei noi)

sursa: Wella

taguri: bucle, par

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!