Culorile naturii în noua gama de vopsea Loncolor Natura

09 mai 2006 | Autor: Claudia Mihalascu

Culorile naturii în noua gama de vopsea Loncolor Natura

     Papillon Laboratoires Cosmetiques lanseaza Loncolor Natura, o noua gama de vopsea permanenta cu ingrediente naturale pentru culori intense si scântâietoare care se mentin timp îndelungat. Loncolor Natura este ultima inovatie a laboratoarelor Papillon Cosmetiques, folosind ingrediente consacrate cu efecte benefice recunoscute. O noutate absoluta pentru produsele de acest tip comercializate în segmentul retail, este gelul pentru protectia culorii Color Finisher, cu extract de mango si proteine din cashmir, special destinat pentru perfectarea procesului de vopsire si protectiei culorii.

     "Noua gama de vopsea permanenta reprezinta raspunsul nostru la dorintele si cerintele consumatoarelor. Având în vedere ultimele tendinte de hairstyling, culorile naturale, pline de viata au revenit în forta în acest sezon. Am combinat culorile inspirate de natura, cu ingredienti naturali pentru protectia si îngrijirea parului", a afirmat Monica Dumitru, product Manager.

     Loncolor Natura ofera o solutie avansata de protectie si îngrijire a parului. Noua vopsea permanenta cu ulei de jojoba protejeaza si îngrijeste parul si pielea capului chiar din timpul vopsirii, având si efect de conditionare a parului. Culorile obtinute sunt naturale si energizeaza simturile prin parfumul subtil, pe toata durata vopsirii.

     Noutatea Color Finisher

     Gelul Color Finisher a fost conceput ca o solutie pentru problemele asociate cu vopsirea parului. Extractul de mango are efect calmant asupra pielii capului, iar proteinele din casmir si vitaminele A si E stabilizeaza culoarea, protejând radacina firului de par si prevenind îmbatrânirea prematura. Parul va fi astfel hidratat, de un luciu de invidiat. În plus, filtrul UV ajuta la protectia culorii parului vopsit. Gelul Color Finisher se aplica dupa vopsire, pe parul umed, pe toata lungimea firului de par, se lasa sa actioneze câteva minute si apoi se clateste bine cu apa.

     Loncolor Natura este disponibila în 20 de nuante inspirate de natura: 2 nuante de negru, 5 de castaniu, 7 de rosu si 6 de blond.

sursa: Action Global Communications

taguri: vop[sea, culoare, loncolor, rosu, blond, brunet, castaniu

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!