Da un plus de culoare vietii!

31 martie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Da un plus de culoare vietii!
copyright: Londa

     Imagineaza-ti o lume in alb-negru, in care nu te-ai putea bucura de culoare: nu te-ai putea extazia in fata unui buchet de violete, a unui mar rosu sau te-ai putea pierde in ochii albastri ai persoanei iubite. Aminteste-ti fotografiile alb-negru in care personajele imortalizate pareau lipsite de viata.

     Fotografia a aparut acum 150 de ani, din dorinta de a sfida timpul, pentru a "prelungi" clipele memorabile. In anul 1816 Nicepohore Niepce a folosit pentru prima data camera obscura si hartia fotosensibila. 10 ani mai tarziu, acesta a reusit sa realizeze prima fotografie.

     Dupa 35 de ani de imagini alb/negru, James Clerk - Maxwell a propus in 1861 primul sistem de "colorare" a fotografiei, prin intermediul unor filtre de culoare. Dupa sapte ani, Ducas de Hauron a publicat o carte in care a descris mai multe modalitati de colorare a fotografiilor. Prima fotografie color reusita a fost realizata abia in 1906, un an mai tarziu fratii Lumiere realizand primul film color. Viata a capatat astfel un plus de. culoare. Prin magia fotografiei, clipele memorabile dureaza. Obiectivul aparatului de fotografiat pastreaza vii cele mai frumoase amintiri, momentele placute fiind mereu aproape.

     Da un plus de culoare vietii tale! Uita de firele albe si alege una din cele de 30 nuante din gama Londa Color Cream. Vei obtine o culoare stralucitoare, de durata, care iti va conferi incredere si optimism pentru mai mult timp.
Combinand calitatea germana a cremei colorante cu protectia oferita de balsamul stabilizator de culoare, Londa Color Cream iti ofera un par frumos si o culoare de durata. Pigmentii activi de culoare patrund adanc, dar delicat, in structura firului de par, asigurand acoperirea maxima a firelor albe si o culoare de durata. Balsamul imbogatit cu provitamina B5, vitamina E si un filtru UV hraneste si protejeaza firul de par. In plus, fixeaza culoarea si iti lasa parul stralucitor si matasos.

sursa: 2activePR

taguri: par, culoare, londa, pigment, balsam

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!