Hairstyle: culorile verii 2009

01 martie 2009

Hairstyle: culorile verii 2009

     Keune prezinta tendintele pentru sezonul primavara/vara 2009 sub conceptul Allure by Day, cea mai importanta colectie Red Infinity. Dupa cum sugereaza insasi denumirea colectiei, rosu aprins este culoarea principala a acestui sezon, cea in jurul careia se aliniaza toate celelalte nuante propuse de stilistii Keune.

     Colectia Red Infinity si tendintele Allure by Day au fost prezentate de Keune in Romania, in februarie, in cadrul unui eveniment exclusiv dedicat profesionistilor, organizat la Baile Tusnad.

      lnvitatul special al evenimentului la care au participat peste 100 de stilisti din toata tara, a fost Dennis Rombout, membru al Academiei Keune din Olanda. Rombout a fost cel care a conceput si a realizat trendurile Keune pentru acest sezon, atat pentru culoare cat si pentru tunsoare. Tot el a oferit stilistilor prezenti la seminar sfaturi in materie de tunsoare si coafura si i-a antrenat la cele doua concursuri tematice organizate la Baile Tusnad.

     Allure by Day este o colectie inspirata de frumusetea, bogatia si aerul mistic al Sudul Frantei, elemente care au dus la crearea unor tinute sofisticate: tunsori naturale, dar in acelasi timp glamour si culori illuminate subtil pentru coafuri luxoase, dar totodata elegante.

     Allure by Day se adreseaza femeilor puternice care aleg sa isi valorifice personalitatea prin coafuri sculpturale, impecabile si in acelasi timp naturale si feminine. Allure by Day este femeia contrastelor: sofisticata, dar naturala, eleganta, dar chic, glamour, dar subtila. Red Infinity propune nuantele de rosu care desavarsesc imaginea sculpturala a femeii Keune din acest sezon.

sursa: LinksPR

taguri: culoare, par, hairstyle, keune

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!