Samponul campion, pentru un par fara matreata

20 august 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Samponul campion, pentru un par fara matreata
copyright: Procter & Gamble

     head&shoulders iti incununeaza parul cu lauri de campion! Conform AC Nielsen*, head&shoulders este samponul antimatreata numarul 1 in lume si in Romania!

     Menthol, Citrus Fresh, Sensitive, Extra Volume, Natural Shine, Ocean Energy, Smooth&Silky, Lasting Color, Classic Clean si Classic Clean 2 in 1 – aceasta este “echipa” head&shoulders care a castigat lupta impotriva matretii!

     head&shoulders cu Actizinc indeparteaza matreata pana la 100% si afectiunile pielii capului asociate cu aceasta (iritatii, mancarimi, roseata), ajutand acelasi timp la rehidratarea scalpului, pentru ca parul sa creasca frumos.

     Nu trebuie sa fii Miss Univers si nici sportiv de performata pentru a purta coronita de campion! Cu head&shoulders parul tau e incununat cu lauri, pentru ca head&shoulders este samponul castigator in competitia pentru un par frumos, fara matreata!

     *In Romania, conform raportului AC Nielsen pentru mai-iunie 2007, head&shoulders detine o cota de volum de peste 40% din piata sampoanelor anti-matreata, ocupand astfel prima pozitie.

sursa: 2activePR

taguri: Head & Shoulders

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!