advertorial

Sprancene de vedeta!

17 noiembrie 2009

Centru professional de intretinere pentru persoane active (femei si barbati): tratamente dermato-cosmetice, de hidratare , anti-aging si de regenerare, peelinguri avansate, masca de aur , permanent de gene, epilare definitiva IPL, fotointinerire si tratament acnee IPL, make-up individualizat, tunsori si coafuri moderne, tratamente capilare de hranire a firului de par, manichiura si pedichiura spa, impachetari cu parafina,  pictograme, unghii tehnice ,  masaj terapeutic si de relaxare, tratamente complete anticelulitice,  gomaj si impachetari cu alge, cafea, ciocolata si struguri rosii.
 Cardul cadou Esteline beauty center- cadoul perfect pentru orice ocazie: nunta, aniversare, zi de nastere, absolvire, vacanta, proaspata mamica sau pentru recompensarea angajatilor sau a clientilor fideli.
 
Sprancene de vedeta!


Sprancenele frumoase dau expresivitate fetei si scot in evidenta privirea. Diferenta dintre aspectul lor o face conturul, forma si simetria.
E bine ca sprancenele sa capete prin pensat o forma armonioasa, data de o esteticiana, iar daca acestea sunt frumos arcuite, bine proportionate, vopsitul nu este obligatoriu. Daca totusi optezi sa le vopsesti, culoarea trebuie sa fie una naturala, potrivita nuantei parului.
Pentru a avea sprancene de vedeta, cu stil, esteticienele Esteline Beauty center iti recomanda:
•    brunetele trebuie sa-si vopseasca sprancenele intr-o nuanta - doua mai deschise dacat culoarea parului (saten inchis, saten mediu), pentru ca sprancenele negre imbatranesc si aspresc trasaturile fetei.
•    in cazul blondelor, sprancenele prea deschise la culoare nu ajuta deloc la construirea unei fizionomii atractive, de aceea ele trebuie vopsite intr-o nuanta, maxim doua mai inchise decat culoarea parului (saten deschis sau blond inchis).
•    roscatelor le recomandam o nuanta de saten mediu, usor ciocolatiu care va pune mai bine in evidenta, orice culoare de ochi.

Cluj-Napoca, 400650,str I. Mester nr 3,sc 1, parter
tel.  0264.458880/  mobil: 0728.800039
www.esteline.ro

sursa: Esteline-Beauty center

taguri: sprancene, look, machiaj

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger

Galerie foto