Trucuri de machiaj folosite de profesionisti

07 octombrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Trucuri de machiaj folosite de profesionisti

 Machiajul reusit este cel care nu iese in evidenta si reuseste sa ascunda defectele si imperfectiunile tenului. Iata cateva ponturi in acest sens, oferite de stilistii marilor vedete. 

 Ali Davis, beauty editor al revistei Prima Magazines, considera ca “rujurile cu tente galbui si aurii nu se potrivesc oricui! Persoanele blonde, cu tenul alb si cu ochii de culoare deschisa ar trebui sa evite aceata nuanta. Astfel de rurjuri se potrivesc cel mai bine celor cu ten bronzat si ochii de culoare inchisa, astfel le evidentiaza frumos pielea aramie.”

Catrin Rees, stilista modelelor Laura Bailey si Lili Maltese recomanda folosirea, pentru machiajul ochilor, a fardurilor cremoase, in locul celor pudra. “Amestecati intr-un capacel o nuanta mai deschisa cu una mai inchisa, se va obtine o noua nuanta, iar daca fardul este sidefat va arata cu atit mai bine pe pleoape. In general fardul cu textura cremoasa ramine pe pleoape mai mult timp decit cel pudra”.

 Amanda Clarke se ocupa de imaginea lui Janet Jackson, Kate Moss si Naomi Campbell. Sfatul ei este ca, atunci cind se aplica pudra, aceasta sa fie cu o nuanta cel mult doua mai inchisa decit culoarea pielii, altfel sare in ochi si da un aspect vulgar. Pentru a aplica pudra exact unde trebuie, zimbiti, cu o pensula nu prea mare, “maturati” pometii de 2-3 ori.

sursa: beautycenter.ro

taguri: trucuri, machiaj, ochi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!