Ascunde-ti defectele

14 octombrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Ascunde-ti defectele

         Nimeni nu e perfect. Toti avem defecte, mai mult sau mai putin vizibile. Machiajul insa poate face minuni, daca ii cunosti micile secrete. 

         Daca ai maxilarul proeminent, intinde de la o ureche la alta fond de ten mai inchis decat pe restul fetei. Ai grija totusi sa nu fie o diferenta vizibila. Culoarea mai inchisa cu un ton va estompa micul defect.

         Ochii mici pot fi foarte usor mariti , daca ii conturati cu un creion de culoare mari, in nici un caz neagra. Conturul se face in exterior si nu in interiorul pleoapelor, altfel ochii vor parea mai mici decat sunt.

         Buzele subtiri e bine sa fie rujae in culori deschise, pastelate, iar peste ruj sa se aplice mult gloss (luciu de buze ) transparent, care va face ca buzele sa para mai pline. Conturul e de preferat, daca se face, sa se faca nu chiar pe linia buzelor ci putin in afara.

         Ai sprancenele dese? Daca nu alegi metoda pensarii nu e nici o problema. Sprancenele subtiri si exagerat de pensate nu se mai poarta. Opteaza pentru un mascara incolor, pentru a nu avea o privire rigida. Daca dimpotriva, ai sprancene rare, alege mascara maro inchis sau negru. Nu uita sa indepartezi surplusul cu un betisor cu vata la capat.

sursa: beautycenter.ro

taguri: defecte

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!