advertorial

Creeaza-ti buzele la care ai visat!

30 noiembrie 2006

Creeaza-ti buzele la care ai visat!

     "Buzele sunt poarta multor placeri in viata. Senzuale si expresive, ele sunt intotdeauna o carte de vizita, sunt intotdeauna in miscare si atrag atentia. Un touch de frumusete iti poate modifica buzele si viata intr-o maniera la care nu te-ai gindit si iti pot da increderea de care aveai nevoie. Astazi, datorita aplicabilitatii medicinei in estetica, iti poti CREA buzele la care ai visat.

     Natural, sanatos, in armonie cu fata ta, cu atitudinea ta! Se potrivesc cu femeia actuala: energica, sanatoasa, moderna si optimista. Este minunat cind te dai cu gloss sau cu ruj si buzele tale arata definite, voluptoase si senzuale. Datorita limitei dintre estetica si medicina care acum e mult mai fina, iti poti face o procedura medicala (injectare) a unei substante care a revolutionat cosmetologia actuala - acid hyaluronic - in buze prntru a obtine o definire si marire superba. Procedura este realizata in conditii sterile, de catre un medic chirurg plastician, kit-ul de injectare fiind steril si specific fiecarei doze, iar senzatia de discomfort inexistenta deoarece este administrata o anestezie locala la inceput. Rezultatul imediat: obtinerea unor buze senzuale, care au volum dar care sunt naturale si definite estetic, buze la care ai visat dintotdeauna. Produsul folosit este gelul hyaluronic (www.restylane.com) - substanta folosita pentru marirea volumului tesutului facial, dar si pentru umplerea ridurilor de expresie si celor fine.

     Gradul si durata corectiei depinde de caracterul defectului tratat.
     Acum este posibil sa-ti faci ceea ce ti-ai dorit de mult timp: sa-ti conturezi buzele si sa le maresti volumul intr-o maniera naturala, sterila,cu un rezultat imediat.

     Detalii:

     Str. Mendeleev nr. 3, Bucuresti
     Tel/Fax: 314.63.28
     Mobil: 0722.240.577
     E-mail: office@goskin.ro
     Web: http://www.goskin.ro

sursa: Go Skin

taguri: Go Skin

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger