advertorial

Depaseste limitele genelor tale!

07 octombrie 2005

Depaseste limitele genelor tale!
copyright: Rimmel
web: -

     Rimmel Volume Flash, mascara preferata de tinerele care isi traiesc viata din plin, iti aduce in aceasta toamna doua noi variante seducatoare: Volume Flash Curved Brush Mascara si Volume Flash Extreme Black Mascara.

     Fiecare varianta aduce o noutate excitanta pentru originalul Volume Flash a carui formula unica Lock&Load se fixeaza imediat pe gene, marindu-le volumul intr-o secunda. Unicitatea formulei Lock&Load consta in faptul ca, pentru prima data, ceara si polimerii folositi in general pentru efect de volum, se regasesc acum intr-un complex termo-mecanic, prin care genele sunt acoperite uniform fata de formulele conventionale pentru mascara. Rezultatul este de volum maxim - gene de cinci ori mai dese - in cel mai scurt timp, fara sa lipeasca, fara sa incarce genele.

     Noul Volume Flash Curved Brush Mascara combina aceasta unica formula cu peria curbata Rimmel pentru un efect uimitor de volum. Cu noua perie curbata, chiar si genele mai scurte, din colturile ochiului, sunt acum acoperite, aduse la acelasi nivel cu genele mai lungi. Imagineaza-ti noua perie cu un efect uimitor de volum la viteza maxima.

     Noul Volume Flash Curved Brush Mascara vine intr-un ambalaj rosu aprins, cu aceeasi forma de glonte ca si originalul Volume Flash, cu reprezentarea periei curbate pentru a putea fi distins de versiunea originala.

     Noul Volume Flash Extreme Black Mascara iti aduce mai mult volum, de un negru intens, cu un continut dublu de pigmenti jet black fata de originalul Volume Flash. Efectul glamour este imediat. Volume Flash Extreme Black Mascara vine in acelasi ambalaj de un rosu aprins.

     Noile mascara Volume Flash Curved Brush si Volume Flash Extreme Black de la Rimmel - doua noi modalitati de a fi sexi in cateva secunde, cu o viteza uimitoare. Pentru un look londonez, la un pret de numai 14,5 RON!

sursa: 2ActivePR

taguri: rimmel, mascara, look, gene, glamour, sexi, volume flash

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger