Prismatic Lip Color - rujul care mareste volumul buzelor

10 septembrie 2004

Prismatic Lip Color - rujul care mareste volumul buzelor

     ASTOR lanseaza rujul Prismatic Lip Colour - cea mai noua realizare a tehnologiei SensTech, combinata cu experienta ASTOR, pentru a crea un efect unic de uniformizare, definire si stralucire a buzelor.

 

     * Efectul exclusiv multi-directional de prisma

     Noul Prismatic Lip Colour contine ultima generatie de sfere reflectorizante; perle cu rol de prisma care difuzeaza lumina, creand iluzia de miscare si captand privirile. Stralucirea este intensificata, pentru ca lumina este reflectata nu numai la suprafata buzelor ci si la nivelul tuturor straturilor in care este aplicat Prismatic Lip Colour. Culoarea prinde viata si profunzime, iar volumul buzelor este amplificat.

     * Formula prismatica de perfectionare a buzelor, imbogatita cu LycraR

     Vestile bune nu se opresc aici: formula rujului Prismatic Lip Colour este imbunatatita prin prezenta LycraR, care rasfata buzele si le uniformizeaza suprafata, sporind senzatia de confort.

     Rezultat: Culoare fabuloasa care amplifica volumul buzelor; sex appeal, stralucire si definire care rezista timp de 6 ore.

     Si inca o inovatie de la ASTOR: un etui negru, subtire, cu design elegant, chic, incredibil de feminin, avand un capac cu binecunoscuta semnatura ASTOR.
     La final, surpriza va fi si mai mare: inlatura capacul si vei descoperi o multitudine de reflectii holografice!

     Beauty tip: Varful cizelat cu grija al rujului te va ajuta sa dai buzelor o forma sculpturala, printr-o aplicare rapida si precisa.

     Este disponibil in 12 nuante, la pretul recomandat de 245.000 lei.

sursa: 2ActivePR

taguri: Prismatic Lip Colour, buze, ruj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!