Astor Natural Fit, fidel 12 ore

21 noiembrie 2004

Astor Natural Fit, fidel 12 ore

     Astor prezinta o noua inovatie cosmetica din gama "Sens Tech": noul fond de ten Natural Fit. In sfarsit, un fond de ten care rezista cu fidelitate timp de 12 ore, pentru un ten perfect, care isi pastreaza aspectul natural!

     Natural Fit contine trei minerale esentiale - magneziu, zinc si sodiu - intr-un complex de ingrediente special care confera energie si pastreaza hidratarea, pentru un ten cat mai sanatos. Aceste minerale sunt atrase intr-un mod natural de epiderma; astfel fondul de ten Natural Fit este fixat pe ten, oferind confort si rezistenta timp de 12 ore.

     Formula fondului de ten Natural Fit are la baza o matrice de elastomeri de silicon, care actioneaza ca o retea fina pentru a retine moleculele pigmentilor pe epiderma, prevenind indepartarea acestora. Astfel, stabilitatea culorii este mentinuta intreaga zi si transferul acesteia pe haine este impiedicat. Pigmentii sunt tratati intr-un mod special, pentru a reda cu acuratete coloritul specific al tenului, oferind un aspect natural timp de 12 ore.

     Natural Fit este disponibil in patru nuante naturale, luminoase, de la neutru la auriu si de la tonuri deschise la tonuri inchise, adaptandu-se cu usurinta oricarei nuante de ten.

     Pret recomandat: 275.000 lei

sursa: 2ActivePR

taguri: Astor Natural Fit

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!