O infatisare perfecta cu Mineral Match

18 martie 2009

O infatisare perfecta cu Mineral Match

     Acum, machiajul tau îti ofera mai mult. Noul fondul de ten MINERAL MATCH reuneste avantajele ingredientelor naturale minerale cu performanta high-tech, plus avantajul unei perii de aplicare integrata.

     Într-o lume în care femeile îsi doresc, înainte de toate, o piele sanatoasa, este ideal un fond de ten natural, cu minerale, delicat cu tenul. Cel pe care îl cauti este un fond de ten fara uleiuri, fara parfum, care nu contine parabeni si este testat dermatologic. MINERAL MATCH îndeplineste toate acestea si mai mult de atât.

     Cu amestecul sau pretios de minerale – aur, platina si argint - fondul de ten Mineral Match îti confera o înfatisare perfecta pentru mai bine de 16 ore si da pielii o luminozitate naturala si sanatoasa. Combinatia de minerale îti dezvaluie frumusetea, pielea ta arata mai tânara, mai proaspata, fara sa aiba un aspect uleios!

     Cum pot fi posibile toate acestea? Formula MINERAL MATCH contine pigmenti cu amino-acizi care imita nuantele tenului pâna la perfectiune. Un plus, sunt si mineralele pretioase cu beneficiile lor multiple si amestecul bio-activ de 7 minerale esentiale de intensificare a stralucirii.

---galerie---

     Un fond de ten atât de inovator este ambalat într-un mod la fel de “revolutionar”. MINERAL MATCH este într-un tub sofisticat cu o perie de aplicare integrata, special creata pentru o finisare perfecta. Astfel, asigura o aplicare rapida, fara sa se împrastie. Ambalajul transparent îti ofera posibilitatea de a vedea si, astfel, de a alege mai usor nuanta.

     MINERAL MATCH este disponibil în doua variante – fond de ten lichid si fond de ten pudra. La fel de bogate în minerale pretioase – aur, platina si argint – cele doua tipuri de fond de ten ofera o piele fara imperfectiuni, care radiaza în mod natural. Pentru un machiaj light, de zi, care sa lase tenul sa respire, MINERAL MATCH în varianta pudra este produsul ideal. Spre deosebire de fondul de ten lichid, care acopera mediu, MINERAL MATCH pudra este recomandat pentru o acoperire usoara, fara a lasa urme vizibile pe fata. Ambele se aplica usor si protejeaza tenul de agresiunile zilnice din mediu prin mix-ul de minerale pretioase. Cu MINERAL MATCH nu faci niciun compromis. Nu ai de ales între un beneficiu sau altul…MINERAL MATCH le are pe toate.

sursa: 2activePR

taguri: astor, mineral match, fond de ten

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!