Maxi-volum si zero gene incarcate

13 iulie 2008

Maxi-volum si zero gene incarcate

     O noua formula care ajuta genele sa lupte cu gravitatia?

     Pentru maxi-volum si 0 gene încarcate, gama Volume Flash de la Rimmel London s-a îmbogatit cu o noua varianta speciala pentru vara - Mascara Volume Flash Mousse.

     Secretul pentru obtinerea rapida a maximului de volum pentru genele tale este formula unica cu Aeroboost a noii Mascara Volume Flash Mousse care confera densitate si de 5 ori mai mult volum instant.

     Textura sa usoara, aerata, aluneca usor printre gene, acoperindu-le uniform de la radacina la vârf. Genele arata mai pline si în acelasi timp perfect definite, pentru un efect de conturare a genelor dintr-un cont în altul. Tehnologia anti-gravitatie a noului mascara ofera senzatia de gene de doua ori mai usoare fata de o mascara obisnuita – genele tale nu vor parea încarcate!

     Complexul de minerale revitalizeaza genele astfel încât acestea sa fie mai puternice si mai sanatoase. Formula aerata are un sistem ce permite genelor tale sa respire, pentru o senzatie ultra-confortabila. Genele tale nu vor mai fi niciodata uscate sau fragile, pastrandu-se moi si flexibile.

sursa: 2activePR

taguri: gene, mascara, rimmel

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!